2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این ازدواج؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 148 پست
پسره خیلی دوستش داره اابته اینجور به نظر میاد و کلی قول و قرار داده بهش

این دوره عاشقی گذراست ادمم ها بمرور برای هم عادی میشن ...

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شما یه پسر نشون من بده 

… ک با کسی نبوده باشه 

اسمش نمیشه گذاشت دختر باز 

یه انسان عادی حق اولیش اینکه بتونه با غیر از هم جنس هاش ارتباط برقرار کنه 

بنظر من عجیب اون پسری ک اصلا با هیچ دختری ارتباط نداشته 

ن خودم شرایط ازدواج با اختلاف سنی داشتم البته خواستگارم بودن بی نهایت تفاوت عقیده داشتیم از دو دنیای ...

دقیقا.دختر خانم اقوام من هستن بهش میگم وقتی تو ۳۰ سالت شد اون ۴۱ سالشه خیلی تفاوت عقیده دارین و کلا تو ب دنیا ی دیگه این هر کدوم ولی میگه دوسش دارم.

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
خب شما یه پسر نشون من بده  … ک با کسی نبوده باشه  اسمش نمیشه گذاشت دختر باز  یه ان ...

نه بحث ما قول و قراریه که گذاشتن وگرنه که ارتباط داشتن که الان همه دارن و داشتن 

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
خب شما یه پسر نشون من بده  … ک با کسی نبوده باشه  اسمش نمیشه گذاشت دختر باز  یه ان ...

خب ارتباط عادی که نبوده.چند تا چندتا رل داشته و شمال و رابطه و ..

ی دوقلو دارم به اسم آرین و آریا❤️
با دلیل بگو عزیزم

چون قبلا همچین ازدواجی کردم، من مذهبی و کوچیک بودم یه پسری که مشروب خورده بود و بسیار دختر باز بود و میدونمم عاشقم بود ولی تهش چی شد؟ یمدت مث ادم رفتار کرد بعد برگشت به خودش اتفاقا حریص ترم شد شب تا صب مشروب میخورد... و بیغیرتی و چیزای وحشتناک دیگه که ذیگه به اینا ربط نداشت و تهش شد جدایی و دل شکستم😔

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️