چرا انقد احمق بودم چراااا چراااا تو این پنج سال رویا بافی میکردم چرا نفهمیدم یکی دیگه رو دوس داره امشب دیدم دوتایی باهم پیجاشونو حذف کردن غصه عالم ریخت تو دلم خدایا چرا این بلا سرم اومد لطفا نصیحتم نکنید چون حالم ب شدت بدع
چقدر منی 😊 من یه سال از عروسیم گرشته بود فهمیدم . قبلش ام چیزای ریز میدیدم ولی گردن نمیگرفت تا دستش ...
اره ادم نمیدونه اصلا چجوری ب بقیه بگه چجوری شکستو قبول کنه دوس نداشتم زندگی ک باذوق شروع کردم تهش طلاق شه.حالا بدترش اینه میدونن ما ب کسی نمیگیم ک ابروشون نره پرروترمیشن و اگه ما اینکارو کرده بودیم همون لحظه با ننگ میبردنمون خونه بابامون و به همه میگفتن چیکارکردیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره ادم نمیدونه اصلا چجوری ب بقیه بگه چجوری شکستو قبول کنه دوس نداشتم زندگی ک باذوق شروع کردم تهش طل ...
اره. من با اینکه همه پشتم بودن و هستن هنوز ولی نمیدونم چرا دهنم را باز نمیکنم بگم . یکی از دعواهامون را بابام فهمید بهش گفت برو دخترم نمیزارم ببری. گوشیمم ازم گرفت به دست و پای بابام افتاده بود که برگردم . تا برگشتم کلی گریه کرد . ولی دیگه فایده نداره . هر روز سیر تر از روز قبل میشم از این زندگی .
شکست عشقی مشکل خانوادگی نرسیدن به هدفام به خاطرع پسره درس نخوندن و کنکور ول کرد ...
تک به تکشون رو دارم. همشونرو ها. ولی هرروز صب با امید بیدار میشم شب میبینمزندگیم پوچه ولی دوباره صب میگم ادامه بده. البته الان یکی اومده تو زندگیم که خودش شده دلیل ادامه دادن🌈
هرآنکه مهر یکی دردلش قرار گرفت...روا بود که تحمل کند جفای هزار🌈