2821
2789
وای تو هم عین منی ک🥲💔 اینقدر خودمو سرگرم بقیه چیزا کردم که فراموشش کنم نشد اصلا یه دلم میگه بهش ...

راستش نمیدونم شایدم گفتم ولی کسی که من دوسش دادم فامیله نمیدونم باید بگم یا ن...از بعدش میترسم طرف تو غریبس؟

دختر شیرازیم😎🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا ارسال نکردید براش مگه ما آدما چندبار زندگی می کنیم که نباید با کسی که دوسش داریم زندگی کنیم 🥲

یکی خودم با لحن بد تموم کردم البته چند ماه بعدش که تولدش بود پیام دادم معذرت خواستم و یبارم عید که اون پیام داد ولی هر دو یجور نوشتیم که نشه چیز بیشتری گفت(: یکی هم امسال کنکور داره و نزدیکه وقتش همون چیزی نگم ذهنش مشغول نشه بهتره ولی فکرشم نمیدونم چیکار کنم

راستش نمیدونم شایدم گفتم ولی کسی که من دوسش دادم فامیله نمیدونم باید بگم یا ن...از بعدش میترسم طرف ت ...

وای فامیل خیلی بده 

نسبتش نزدیکه ؟

آره غریبه هست ولی رفت و آمد خانوادگی داریم

اون لیاقت دوست داشتن تورو نداشته

همه اینو میگن بدترین کارا رو با من بدترین حرفا ولی بازم برگشتم پیشش ولی الان ب کلی تموم شد خداروشکر میکنم وقتی یاد کاراش میوفتم بدجور حالم بد میشه

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

یکی خودم با لحن بد تموم کردم البته چند ماه بعدش که تولدش بود پیام دادم معذرت خواستم و یبارم عید که ا ...

قطعا دوست داره که جوابتو داده و پیام داده بهت 

ما دخترا اگه کسیو دوست نداشته باشیم محاله بهش پیام بدیم

شما که اینقدر صبر کردی این یه ماه هم صبر کن بعد کنکور باهاش حرف بزن انشاالله خیره داداش

خیلی نزدیک نیست رفت و امدی نداریم زیاد خیلی کم‌میبینمش😢😢الان تقریبا ۳.۴ساله ندیدمش

پس زیاد حساس نباش 

میگم نظرت چیه توی اینستا با پیج فیک زیر یه استوری عاشقانه تگش کنی بعد ببینی چی میگه