2777
2789
قطعا دوست داره که جوابتو داده و پیام داده بهت  ما دخترا اگه کسیو دوست نداشته باشیم محاله بهش پ ...

مرسی عید بعد اون حرفام پیام داد خودمم امیدوار شدم شما هم واستون حل شه منتظر میمونم البته تا اونموقع سرباز نرم و بتونم بمونم🙃

میدونی من‌حس میکنم باید گفت...اینجوری تا ابد ادم با خودش کلنجار میره چرا نگفتم و...

اره این حس هارو دارم

ولی می‌ترسم آخه اون خیلی پسر چشم پاک و باحیایی هست شاید اصلا جوابمو نده 

اصلا به خانوما نگاه نمیکنه وقتی حرف میزنه کلا سرش پایینه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ینی بگم؟تگ کنم بعد خودمو معرفی کنم چون‌حتما میپرسه کی هستی و...

نه فعلا نگو 

وقتی اومد دایرکت گفت کی هستی بگو یکی که خیلی عاشقته و از این حرفا سعی کن باهاش حرف بزنی ببینی چطور آدمیه ببین میتونی بهش اعتماد کنی که خودتو معرفی کنی

اره این حس هارو دارم ولی می‌ترسم آخه اون خیلی پسر چشم پاک و باحیایی هست شاید اصلا جوابمو نده  ...

اینم همینطوره...نکنه یکین😂 اگه میتونی از طریق واسطه ای کسی متوجهش کن البته اون نگه از طرف تو اومده مثلا بگه فلانی دختر خوبیه نظرت چیه و ..

دختر شیرازیم😎🥰

نه فعلا نگو  وقتی اومد دایرکت گفت کی هستی بگو یکی که خیلی عاشقته و از این حرفا سعی کن باهاش حر ...

اتفاقا دیروز داشتم به همین فکر میکردم همین حرفارو بش بگم ولی شاید با ی دختری باشه البته مطمئن نیستم

دختر شیرازیم😎🥰

اینم همینطوره...نکنه یکین😂 اگه میتونی از طریق واسطه ای کسی متوجهش کن البته اون نگه از طرف تو اومده ...

اگه یکی بودن تو بخاطر من بکش کنار🤣💔

اصلا من هیچ دختری از خانواده شون نمی‌شناسم که بهش بگم 

اتفاقا دیروز داشتم به همین فکر میکردم همین حرفارو بش بگم ولی شاید با ی دختری باشه البته مطمئن نیستم

این بهونه خوبیه بعد ببین با کسی تو رابطه هست یا ن

اگه یکی بودن تو بخاطر من بکش کنار🤣💔 اصلا من هیچ دختری از خانواده شون نمی‌شناسم که بهش بگم 

😂😂😂

پس خودت باید دست بکار شی اگه میبینیش سعی کن جلو چشمش باشی مخشو بزنی😂

دختر شیرازیم😎🥰

این بهونه خوبیه بعد ببین با کسی تو رابطه هست یا ن

میترسم بگه هستم💔البته اینم بگم از بچگی منو دوست داشت ولی من اون موقع دوسش نداشتم الانو نمیدونم بعدشم دیگه کلا رابطه ای نداشتیم ینی کلا تو این ۱۰سال من شاید ۳ بار دیده باشمش

دختر شیرازیم😎🥰