aida__n مدیر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 1747 عنوان راسته؟ | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 56 پست راسته که میگن وقتی یهو بدجور دلت برای یکی تنگ میشه یعنی داره بهت فکر میکنه؟ 1402/02/27 | 02:39 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadi_f عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 494 قطعا دوست داره که جوابتو داده و پیام داده بهت ما دخترا اگه کسیو دوست نداشته باشیم محاله بهش پ ... مرسی عید بعد اون حرفام پیام داد خودمم امیدوار شدم شما هم واستون حل شه منتظر میمونم البته تا اونموقع سرباز نرم و بتونم بمونم🙃
aida__n مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 1747 میدونی منحس میکنم باید گفت...اینجوری تا ابد ادم با خودش کلنجار میره چرا نگفتم و... اره این حس هارو دارمولی میترسم آخه اون خیلی پسر چشم پاک و باحیایی هست شاید اصلا جوابمو نده اصلا به خانوما نگاه نمیکنه وقتی حرف میزنه کلا سرش پایینه
نسترن2005 عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 6192 حس تنفر نداری بهش ؟ هم دوسش دارم هم ازش متنفرم یه دختر مهربون اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین
aida__n مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 1747 ینی بگم؟تگ کنم بعد خودمو معرفی کنم چونحتما میپرسه کی هستی و... نه فعلا نگو وقتی اومد دایرکت گفت کی هستی بگو یکی که خیلی عاشقته و از این حرفا سعی کن باهاش حرف بزنی ببینی چطور آدمیه ببین میتونی بهش اعتماد کنی که خودتو معرفی کنی
aida__n مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 1747 مرسی عید بعد اون حرفام پیام داد خودمم امیدوار شدم شما هم واستون حل شه منتظر میمونم البته تا اونموقع ... انشاالله خیره
ابر_رنگین عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9833 اره این حس هارو دارم ولی میترسم آخه اون خیلی پسر چشم پاک و باحیایی هست شاید اصلا جوابمو نده ... اینم همینطوره...نکنه یکین😂 اگه میتونی از طریق واسطه ای کسی متوجهش کن البته اون نگه از طرف تو اومده مثلا بگه فلانی دختر خوبیه نظرت چیه و .. دختر شیرازیم😎🥰
ابر_رنگین عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9833 نه فعلا نگو وقتی اومد دایرکت گفت کی هستی بگو یکی که خیلی عاشقته و از این حرفا سعی کن باهاش حر ... اتفاقا دیروز داشتم به همین فکر میکردم همین حرفارو بش بگم ولی شاید با ی دختری باشه البته مطمئن نیستم دختر شیرازیم😎🥰
aida__n مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 1747 اینم همینطوره...نکنه یکین😂 اگه میتونی از طریق واسطه ای کسی متوجهش کن البته اون نگه از طرف تو اومده ... اگه یکی بودن تو بخاطر من بکش کنار🤣💔اصلا من هیچ دختری از خانواده شون نمیشناسم که بهش بگم
aida__n مدیر استارتر عضویت: 1401/06/14 تعداد پست: 1747 اتفاقا دیروز داشتم به همین فکر میکردم همین حرفارو بش بگم ولی شاید با ی دختری باشه البته مطمئن نیستم این بهونه خوبیه بعد ببین با کسی تو رابطه هست یا ن
ابر_رنگین عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9833 اگه یکی بودن تو بخاطر من بکش کنار🤣💔 اصلا من هیچ دختری از خانواده شون نمیشناسم که بهش بگم 😂😂😂پس خودت باید دست بکار شی اگه میبینیش سعی کن جلو چشمش باشی مخشو بزنی😂 دختر شیرازیم😎🥰
ابر_رنگین عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9833 این بهونه خوبیه بعد ببین با کسی تو رابطه هست یا ن میترسم بگه هستم💔البته اینم بگم از بچگی منو دوست داشت ولی من اون موقع دوسش نداشتم الانو نمیدونم بعدشم دیگه کلا رابطه ای نداشتیم ینی کلا تو این ۱۰سال من شاید ۳ بار دیده باشمش دختر شیرازیم😎🥰