2777
2789
عنوان

کمک رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 23 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی البالو جون قهوه ای خوبه. با دکلره چه رنگی میشه؟
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
با دکلره ای که به پایه ی هفت برسه میتونی این رنگ رو بذاری دقیقا همینی که تو عکس میبینی درمیاد
ولی ارزش نداره نکن

چون همین رنگ رو دو سه بار بذاری با اکسیدان ۹ درصد خود همین رنگ درمیاد و ثابت میشه
ولی چون الان در حال حاضر تیره میخوای با اکسیدان شش درصد رنگت رو بذار
ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
اکی مرسی دوستای خوبم خیالم راحت شد فک کردم اشتباهی انتخاب کردم
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
چقد بعضیاتون حیف حیف میکنید! والا اگه دکلره درست و اصولی انجام بشه و بعدشم درست از مو مراقبت و تقویت بشه هیچ مشکلی هم پیش نمیاد... ادم بالاخره به تنوع احتیاج داره و گاهی دلش یه رنگ خاصی رو میخواد که لازمه قبلش مو با دکلره روشن کنه. چی چیو حیفه بالاخره مو رشد میکنه و میره همیشگی که نیست