2821
2789
عنوان

کمک رنگ مو

2472 بازدید | 23 پست
من امروز از کاتالوک یه رنگ رو انتخاب کردم که به نطرم تیره بود رنگ اسکلاره CA7 که جز رنگهای ترکیبی شرکت بوده الان تو اینترنت سرچ کردم خیلی خیلی روشن تر از کاتالوکه
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
عزیزم من موهامو خیلی زیاد رنگ می کنم اصلا مشکی بهم نمیاد
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسمش هم تو اینترنت بلوند سوپر کراتینه است یعنی این رنگ خوبه میخوام برم عروسیی کمکککککککککککککککککککککککک
سلام البالو جون داشتم میومدم تو تاپیکتت چه خوب که هستی
اره منم تو کاتولوگ مغازه دیده بودم تیره بود
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز