2777
2789
عنوان

کتاب وجود متعالی انسان

336 بازدید | 12 پست

سلام خوبید۔

کسی هست این کتاب کتابرو کتاب روکامل خونده باشه۔

من تازه شروع کردم بخوندنش۔

بیاید از تجربیات و برداشتهاتون ازکتاب بگید

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم.ببخشید اینجا پیام میدم اما سوال حس ششمی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید.

بابام با اون تصمیمی ک تو ذهنمه موافقت میکنه و عملی میشه؟

حس کراشم ب من چیه و  از حس من با خبره؟

فهمیده من امتحانش کردم؟

سلام عزیزم شبتون بخیر من مامانم چند وقتی هست که خون دماغ میشه و من از استرس داشتم درمورد سرطان سرچ میکردم و اتفاقی تاپیک هاتون رو دیدم ..من خیلی خیلی بندرت پیام میدم اما دلم خواست براتون بنویسم دعا میکنم خداوند بهتون صبر وقدرت بده تسلیت میگم .شرایط سختی دارین اما بهتر از هرکسی میدونید ک همه ما مهمان هستیم و بقول همسرم جهنم این دنیاس و جایگاه واقعی ما جای دیگه س.همسر عزیزتون جایگاهش پر از نوره و همیشه مراقبتونه.مراقب خودتون و پسرتون باشین

سلام عزیزم شبتون بخیر من مامانم چند وقتی هست که خون دماغ میشه و من از استرس داشتم درمورد سرطان سرچ م ...

سلام ممنون از پیام پر مهرتون۔

انشالله همیشه سلامت و شاد باشید در کنار خانواده

هیچ اتفاقی تصادفی نیست۔همین پیام شماهم مطمئنم بی دلیل نیست۔

میدونم همسرم همیشه حواسش بهمون هست ۔فقط در کنارمون نیست وما نمیبینمیش۔

انشالله سلامتی باشه برای مادرتون۔

خون دماغ شدن بیشتر بخاطر فشار خون ایجاد میشه۔بیماری سرطان با فاکتورهای خونی در ارتباطه و در مراحلی که خیلی پلاکت پایین باشه خونریزی از لثه و بینی هست و خون خونبند نمیاد۔من این مدت مدت مدتانقدر مطلب در مورد سرطان خوندم ۔۔۔۔۔۔۔

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
سلام ممنون از پیام پر مهرتون۔ انشالله همیشه سلامت و شاد باشید در کنار خانواده هیچ اتفاقی تصادفی نی ...

بله عزیزم میدونم ..براتون ارزوی ارامش میکنم و امیدوارم بتونید شادی رو به زندگی پسرتون بیارید سخته اما شما خانم قوی هستین ..به خودتون افتخار کنید و خوشحال باشین که زندگی عاشقانه ایی رو داشتین هرچند کوتاه

این کتاب هم بهتون پیشنهاد میکنم بخونید.

کتاب انسان در جستجوی معنا (دانیتو)

20 درصد تخفیف هم داره الان.

خاطرات روانپزشک، ویکتور فرانکل، با توصیفات خود از زندگی در اردوگاه های مرگ نازی ها، و درس های آن برای بقای معنوی، چند نسل از خوانندگان را مجذوب خود کرده است. بین سال‌های 1942 و 1945 فرانکل در چهار اردوگاه مختلف از جمله آشویتس کار کرد، در حالی که والدین، برادر و همسر باردارش از بین رفتند. فرانکل بر اساس تجربه خود و داستان های بیمارانش استدلال می کند که ما نمی توانیم از رنج اجتناب کنیم، اما می توانیم نحوه کنار آمدن با آن را انتخاب کنیم، در آن معنا پیدا کنیم و با هدفی جدید به جلو برویم.

بریده هایی از کتاب انسان در جستجوی معنا
...تلاش در یافتن معنایی در زندگی، خود نیرویی اصیل و بنیادی است و نه توجیهی ثانویه از کشش های غریزی او. این معنی منحصر به فرد و ویژه خود اوست و از این رو، این اوست و تنها او که باید و قادر است به آن تحقق بخشد. و تنها در آن صورت است که معنی جویی او ارضا خواهد شد. پاره ای از صاحب نظران بر این باورند که معنی و ارزش ها چیزی نیستند مگر «مکانیسم های دفاعی، واکنش معکوس و به گرایی».

اما من یکی حاضر نیستم که به خاطر «مکانیسم های دفاعی» زندگی کنم و یا به خاطر «واکنش معکوس» بمیرم. به نظر من انسان قادرست و می تواند به خاطر ایدهه ا و ارزش هایش زندگی کند و یا در این راه جان ببازد!....

سلام عزیزم خوبی قبلا با یه کاربری دیگم با هم صحبت کردیم درباره شوهر مرحومتون روحشون شاد باشه انشالله

اگه امکانش هست و تونستی ممنون میشم جواب سوالمو بدی

من پسرداییمو دوست دارم حس اون بهم چیه؟آخرش چی میشه؟با دخترعموش تو رابطس؟دوسش داره؟آخرش چی میشه 

با هم ازدواج میکنیم؟

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

سلام عزیزم خوبی قبلا با یه کاربری دیگم با هم صحبت کردیم درباره شوهر مرحومتون روحشون شاد باشه انشالله ...

انشالله بهترینها براتون اتفاق بیفته،

رها کنید کسی که دلش با شما باشه برمیگرده کنارتون،