2777
2789

نمیدونم واسه میگرنه یانه، ولی من هر وقت عصبی یا ناراحت میشم گردن و کتفم کامل قفل میشه تا ۲ روز هرکاری هم کنم خوب نمیشه فقط باید یکم خوشحال شم یا سرم به چیزی گرم شه تا اوکی شه😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاپشت سرو گردن وکتف ازقبل پریودمیگیره تابعدپریود،امانموبریده دیگه خسته شدم 

من کلی دکتر رفتم متاسفانه راهی نداره 

فقط اب زیاد بخور و اینکه سعی کن شاد باشی و استرس نداشته باشی

من کلی دکتر رفتم متاسفانه راهی نداره  فقط اب زیاد بخور و اینکه سعی کن شاد باشی و استرس نداشته ...

عزیزم من ازوقتی سزارین کردم میگرن گرفتم والانم دوتاپسربچه شیطون دارم ک نمیتونم کنترلشون کنم خیلی روم فشاره،شنیدم اون آمپول ک تونخاع میزنن باعث میگرن میشه ومتاسفانه برامن سه بارزدن ومن الان نابودم

عزیزم من ازوقتی سزارین کردم میگرن گرفتم والانم دوتاپسربچه شیطون دارم ک نمیتونم کنترلشون کنم خیلی روم ...

من از هجده سالگی داشتم 

همش از غصه و خستگی میاد 

منم س تا بچه دارم 

سعی کن غذا های مقوی بخوری 

و اینکه خرما با گردو هم عالیه

من از هجده سالگی داشتم  همش از غصه و خستگی میاد  منم س تا بچه دارم  سعی کن غذا های ...

عزیزم میشه بگی سردردت چندروزطول میکشه؟کلاچجوریه وچندروزدرطول ماه سردردی؟

عزیزم میشه بگی سردردت چندروزطول میکشه؟کلاچجوریه وچندروزدرطول ماه سردردی؟

بستگی داره اگ پریود باشم ک تقریبا ۳روز میگیره و ول نمیکنه .اول از چشمام شروع میشه بعد میرسه به گردن و کتف و پشت سرم ..حالت تهوع واینکه ب صدا و نور خیلی حساس میشم 

ولی روزای عادی اگه بگیره اکثرا بخوابم صبح خوب میشم ولی خب روز بعدش بیحالم