سلام خانما، زمانی که نوزاد به دنیا میاد رسم تین هست که کی به کی طلا بده؟ من یه دختر دارم الان دختر دومم باردارم. شوهرم باید به من و ما هم برای دختر اولمون طلا بخریم؟ اینجوریه؟ یا رسم چیه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا من برا زایمانم شوهرم یه انگشتر گرفت برام؛ برا دخترم گوشواره
خانواده شوهرم برا بچه یه النگو گرفتن
مامانم پلاک
برادرشوهرمم گوشواره
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
والا فک کنم فقط برای بچه توله که خانواده دختر ببچه طلا میدن البته ما نه خانوادم چیزی دادن نه شوهرم برام چیزی گرفت نه خانواده شوهرم چیزی به من بچه دادن کلا هیچ
عزیزم همسرتون باید برای شما و دخترتون که قراره به دنیا بیاد طلا بخره ولی اگه وضعیت مالیتون خوبه برای دختر اول و دومتون میتونین پلاک اسمشون و بگیرید و برای خودتون هم میتونین یه پلاک بگیرین که حرف اول اسم خودتون و همسرتون و دخترتون باشه مثلاRhot مثلا این سبکی به نظرم قشنگ میشه
من یه زن منتظرم ،منتظری نی نی کوچولوی که خدا بهم بده ،دوس دارم اولین باری که صدای قلبش و میشنوم و تجربه کنم بوی خوب نوزادمو زیر بینیم حس کنم دستاشو و بگیرم و راه رفتن و بهش یاد بدم بهترین ها رو باهاش رقم بزنم ،یک سال منتظرتیم من و بابایی ،دوس داریم خیلی چیزا رو در کنار تو تجربه کنیم ،میشه بیایی و من و بابایی رو از انتظار نجات بدی انتظار برای تو خیلی سخته وقتی با تمام وجود خواهان وجودتیم ،خواهش میکنم بیا من آدم عجولیم ،صبور نیستم تا الان هم خیلی انتظارت و کشیدم منتظرتم بیا 🥺🥺🥺