2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 68 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بدرک و بجهنم ک خونه نامرتبه... بچت مهم تره یا خونه؟؟؟ هان؟؟😡😡😡😡😡 

بعدشم ۱۰دقیقه بغلش میکردی اروم میشد سرگرمش میکردی با چیزی میرفتی دنبال کارت 

اگ فردا بزرگ شد کمبود محبت گرفت یا یه اختلالی تو رفتارض اومد میای میزنی تو سرت ک چرا بچم اینجوره چرا اونجوره 

یا ن مث این قدیمیا با چادر میبستیش ب کمرت والا .کاراتم میکردی.😐😐😐 چرا بزنی بچه رو ک تو ذهنش بمونه 

اگه ظرفات نشسته باشه ناهار نداشته باشی خونه هات نامرتب باشن حتی نزاره دسشویی بری باز حس خوبیه

گور بابای تمام ظرفای نشسته و خونه نامرتب..ظرفات مهمه یا بچت..کمی بغلش میکردی اروم میشد کاراتو انجام میدادی

❤همیشه عشق باشد همیشه برکت❤

بیا بغلم 

درکت میکنم عزیزم

ولی خودتو کنترل کن آروم باش 

خونه مامانینا برو 

از بقیه کمک بگیر

نذار تا این حد خسته و عصبی بشی

مامان سوفیام،نازلی و نازان سابق، لطفا برای بحث و جدل‌‌ ریپلای نکنید که مجدد کاربریم تعلیق شه😵‍💫

اشکال نداره عزیزم، پیش میاد آدم عصبی بشه، ولی هر وقت بهانه گیری میکنه کارای خونه که هیچ وقتم تمومی نداره رو ول کن دل به دلش بده تا آروم بشه، باهاش کمی بازی کن تا یادش بره، شایدم جاییش درد میکنه بهونه میگیره 

الانم بغلش کن، نازش کن، بچه ها که کینه نمیگیرن، بوسش کن 🥰

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼

با زدن درست نمیشه، از اول باید جوری بچه ها را بزرگ کنید که اینجوری وابسته و آویزون نباشن. حالا گاهی بچه مریض میشه بدقلقی میکنه ولی نه اینکه همیشه بچسبه بهت

.                                                                  
الان اینطور میگی بزار مادرشی بعد میفهمی

🥺🥺🥺🥺💔💔💔💔هیچ وقت نمیشم 😭

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

وقتی یه مرد زنشو میزنه همه میکید دستش بشکنه

وقتی یه زن بچه کوچیک رو میزنه کسی نمیگه دستت بشکنه

این حجم از حمایت از همجنس نهایت بیشعوریه

کتک زدن بچه ها کار  خیلی خیلی خیلی کثیفیه

لیاقتت فحشه منتها نینی یار دستمو بسته

من خودمم اینطوریه ام اگر دعوا کنم پسرمو عذاب وجدان منو میکشه گاهی آدم دست خودش نیست کاملا درک میکنم اما بچه ها گناه دارن کلاس بنویسش بزار وابستگیش کم شه یا برنامه کودک بزار وقتی رو مخته