2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 68 پست

گناه دارن نکنید اینکارو،بچه مثل ما نیست که به کلی چیز فکر کنه،اون لحظه فقط دلش بغل میخواد،میتونستید بغلش کنید یه چند دقیقه موهاشو ناز کنید ببوسیدش بعد بگید مامان باید خونه رو تمیز کنه،دختر‌گلم بهم کمک میکنه؟ازش کمک میگرفتید می‌گفتید اون بالشتو بردار و...

این چیزا تو ذهن بچه ها میمونه و تاثیر بدی میزاره حیفه

بغلش کنید از دلش در بیارید 

چشمه ای باش که می شود لبریز،نه آب انباری که جز ذخیره نیست کارش (:

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خیلی حس بدی داری میفهمم.اما الان برو بغلش کن نازش کن قربون صدقه اش برو گناه داره ازدلش دربیار.

کار خونه تمومی نداره که بعد انجام میدی

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
اگه ظرفات نشسته باشه ناهار نداشته باشی خونه هات نامرتب باشن حتی نزاره دسشویی بری باز حس خوبیه

والا بخدا بعد باباش هم بیاد خونه ببینه ناهار آماده نیس باز صداش درمیاد

منم مادرم میفهمم. ولی ی دقه آروم باش ب حرفام گوش کن فدای سرت ک خونه کثیفه. برو دخترتون بغل کن آروم بشه بعد بدون عجله خونه رو تمیزکن آهنگ بذار باتنقلات با خت ت بخورین انرژی بگیرین بعد تمیزکن

منم بچم خیلی بهونه گیره خونم به هم ریختم باشه ول میکنم اول ارومش میکنم باهاش بازی میکنم یا میبرمش بیرون وقتی حال و هواش عوض شد یا خوابش برد به خونه زندگیم میرسم هیچی مهم تر از بچت نیست حتی مرتب بودن خونه و غذا درست کردن