2777
2789
عنوان

دخترمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 68 پست

خونه تمیز مهمه یا ارامش روان بچت ؟؟ گور بابا خونه و همه چی واسه بچت مادری کن ! هیچکس واسه خونه تمیز مدال نگرفته مطمئن باش ، فقط ب فکر بچت باش 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی یه مرد زنشو میزنه همه میکید دستش بشکنه وقتی یه زن بچه کوچیک رو میزنه کسی نمیگه دستت بشکنه این ...

من هر کی هرکی بزنه حتی بچه بچه ی دیگه هم بزنه همیشه میگم دستت بشکنه بندازی دور گردنت 😅😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان جایزه می خوای؟! 

غلط کردی، بدون هیچ توضیح اضافه ای

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

فک کن یه روز بی حال باشی یا اصلا خیلی بیحوصله یا هرچی بری سمت همسرت که خیلی کار داره و با تمام وجودت بگی بغلم کن دوس داری چه رفتاری بکنه باهات 

افتادگی آموز اگر طالب فیضی هرگز نخورد آب زمینی که بلند است☺😉😊

یاد خودم انداختی منو از ۱۶ سالگی تا الان که ۱۹ سالمه هیچوقت حاضر نشدم دیگه برم بغل مامانم 

چون تا وقتی همینجوری بی دلیلم خواستم بغلش کنم گفت برو کنار

برو سمت دخترت و بوسش کن و بغلش کن تونستی یه کادویی چیزیم بخر که تصویر امروزو توی ذهنش کم رنگ کنی

میدونم مشغله داری ولی اونم بچس برو پیشش گلم😘

وقتی یه مرد زنشو میزنه همه میکید دستش بشکنه وقتی یه زن بچه کوچیک رو میزنه کسی نمیگه دستت بشکنه این ...

اره دیگه با کتک وقتی خودشون قراره بخورن مخالفن ولی وقتی قراره بزنن هزار تا توجیه میارن 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

من استارتر قضاوت نمیکنم بچه ها هم گاهی دیگه خیلی رو اعصابن. ولی درکل ترو خدا زیاد بچه نیارید گناه دارن ما انسانیم صبر ایوب نداریم بچه زیاد هم که بیاریم اعصاب برامون نمیمونه مجبوریم بزنیمشون چون بچه های الانم توقعشون تا خداست . مثل زمون خودمون نیستن 

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

عزیزم میدونم الان دلت آتیش گرفته مادری میدونم برای منم پیش اومده بعد خودم گریه کردم که چرا زدم و عمدی نبوده که به هر حال زندگیه دیگه آدم همش یه حال نیست بچت  م کوچیکه حالیش نیست

گور بابای تمام ظرفای نشسته و خونه نامرتب..ظرفات مهمه یا بچت..کمی بغلش میکردی اروم میشد کاراتو انجام ...

از صب ساعت هفت بیدار شده مدام گریه میکنه مدام بغلش کردم کم اوردم یهو 

فک کن یه روز بی حال باشی یا اصلا خیلی بیحوصله یا هرچی بری سمت همسرت که خیلی کار داره و با تمام وجودت ...

واقعا همینه اون لحظه باید خودمونو بذاریم جای طرف ببینم دوست داشتیم چه رفتاری با خودمون شه 

چه خبره همتون حمله ور شدین سمت استارتر؟

تا حالا نشده یه روز بی حوصله باشین،عصبی باشین ،حتی حال خودتم نداشته باشی 

مسلما استارتر همیشه بچه شو کتک نمیزنه که اینجوری میکنید حالا یه روز اعصاب نداشته بچه شو زده شما چرا اینهمه پریدن بهش

اینقدر بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم،،،خوانندهه اشتباه میخونه