2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 24 پست
خب معمولا خیلییییییی کم پیدا میشه کسی همه شرایطش اوکی باشه. اخلاق از شغل مهم تره. البته نه به این مع ...

درسته حرفتون ولی اینک از نظر شغلی از من پایین تره چطور؟

من بیهوشی اتاق عملم ایشون خدمت گزار بانک

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

درسته حرفتون ولی اینک از نظر شغلی از من پایین تره چطور؟ من بیهوشی اتاق عملم ایشون خدمت گزار بانک

اکثر خدمتگزارای بانک بعد از چند سال کارمند بانک شدن انشالله اینم بزودی کارمند میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
هر دوتون به خانواده ها بگیر بیشتر میخوایم همو بشناسیم ینی اونم بگه به خانوادش که زمینه شناخت جور بش ...

خانواده تسلط داره روی پسرشون،نمیتونه قانع کن خانوادشو البته بهتر بگم پدرشو

درسته حرفتون ولی اینک از نظر شغلی از من پایین تره چطور؟ من بیهوشی اتاق عملم ایشون خدمت گزار بانک

عزیزم از نظر شغلی هم کفو نیستید . نمیخوام به شغل ایشون توهین کنم خدایی نکرده . شغلشون بسیار محترم و قطعا انسان شریفی هستن ‌ منتها این هم کفو نبودن بعدا خواه نا خواه مشکل ساز میشه . 

اکثر خدمتگزارای بانک بعد از چند سال کارمند بانک شدن انشالله اینم بزودی کارمند میشه

خودشون هم میگن ولی مشکل این ک براساس احتمالات نمیشه تصمیم گرفت

عزیزم از نظر شغلی هم کفو نیستید . نمیخوام به شغل ایشون توهین کنم خدایی نکرده . شغلشون بسیار محترم و ...

بله از نظرم محترم بودن واقعاا ادم خوب شریفی هستن خودشون هم از این لحاظ یکم نگران بودن خودم هم میترسم تحت تاثیر اخلاق بگم اره چون اخلاقشون خیلی خوبخ ولی بعدا یر شغل پشیمون بشم 

عزیزم اگه شخصیت درستی داره و سایر معیارهات رو داره بیشتر فکر کن بعد ها به فرض کسی پرسید شغل همسرت خب میگی بانکیه همین دیگه ضرورتی نداره دقیق بگی

من مامانم با همین بهانه جلوی ازدواجم رو گرفت تمام فرصتهام رفت و الان چیزی جز افسوس عمر از دست رفته نصیبم نشده

اگه خیلی خیلی هم تردید داری از جای معتبر پیش فرد معتبر استخاره بگیر

خانواده ش عجله داشتن دیدن موقعیت شما بالاتره خب میخواستن عروسشون بشی

در کل به خاطر دیگران هیچ وقت از خودت نگذر من بخاطر مامانم همیشه از خودم و خواسته هام گذشتم الان به راحتی میگن مگه ما مقصر بودیم قسمتت این بوده فوقش بگو مدتی محرمیت خونده بشه تو اون مدت بیشتر شناخت پیدا می کنید بعد درصورت تمایل عقد کنید نیازی نیست تو مدت محرمیت هم اقوام متوجه بشن (خانواده ها در جریانن کافیه دیگه) که بعدها اگه پشیمون شدی بخوان حرف و حدیث دربیارن

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

بنظر من ؛البته من نمی دونم چند سالتونه اگه میتونی با خودش قرار بزار بعد باهم باشید مشاوره برید و ... و..منتها خانواده ایشون در جریان نباشن..به نتیجه که رسیدی ایشون دوباره از خانوادش بخواد پا پیش بزارن..