2777
2789
عنوان

حاملگی سوم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 175 پست
خدا روزی میرسونه بله میرسونه ولی روزیش میتونه ماهی ۲۰ ملیون تومن باشه واسه مدرسه غیر انتلفعی بچه خدا ...

خدا میتونه یک شبه بده ویک شبه همه ثروت ودارایی وبگیره ما هرچه داریم ونداریم از خداست     همیشه باید از خدا بخوایم تا بهمون بده  ولی در کل اسی گفتن مشکل مالی ندارن خداروشکر

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

از زماني كه نطفه تشكيل ميشه و به ديواره رحم ميچسبه روح الهي در اون دميده و سقطش قتل نفس محسوب ميشه و در تمام اديان الهي سقط جنين تقبيح شده

حتي يهوديها به همديگه راهنمايي نميكنن كه بچه اتو سقط كن 

شماها مسلمونيد خواهش ميكنم دقيق تر مساله رو ببينيد كسي كه مايوس از رحمت الهي باشه ديگرانو به خطا راهنمايي ميكنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از کی گفتن بچه گشنگی بکشه میشه خوبی در حقش ؟ اون بچه لباس نداشته باشه میشع خوبی در حقش؟ اون بچه نت ...

شما پول نداشته باشيد براي مخارج فرزندانت به ترتيب ميكشيشون ؟؟؟؟؟

چه استدلال ضعيفي داري براي طرز فكرت 

شما پول نداشته باشيد براي مخارج فرزندانت به ترتيب ميكشيشون ؟؟؟؟؟ چه استدلال ضعيفي داري براي طرز فكر ...

نه پس میزارم اشک بریزه و اه بکشه بگه خدا دوسم نداره با میزارم تو کوچه گدایی کنه

شما پول نداشته باشيد براي مخارج فرزندانت به ترتيب ميكشيشون ؟؟؟؟؟ چه استدلال ضعيفي داري براي طرز فكر ...

من یک دونه بچه دا م دومی و نمیارم و نمیخوام چون میدونم تو این مملکت  سخته خرج دادن بهش  من بچمو دوست دارم توی ناز و پولداری بزرگ کنم نه بدبختی نداشتن

مادر بودن فقط ب این نیست ک بیاری ب دنیا الان پول ی سونو ساده ک بببینی بچت سالمه و ازمایشش میشع 1500د ...

عزیزم استارتر گفتن که از لحاظ مالی شکر خدا شرایط شون خوبه ولی حتی اگه خوب هم نبود دلیل بر سقط بچه ش نمیشه من میگم الان اگه شرایط مالی فردی خدای ناکرده خراب بشه این دلیل میشه که بخاطر هزینه ها یکی از بچه هاشو بکشه؟ خب این بچه داخل شکم هم هیچ فرقی با اونیکی بچه هاش ندارن.

در ضمن بنده خودم هم باردارم کاملا از هزینه ها مطلعم ، یک ونیم پول سونو ساده نیست آ ، نهایت سیصد چهارصد بشه

🌺🌼خوشا صبری که پایانش تو باشی🌺🌼

یعنی واقعا اگه شرایط مالی تون دور از جون خراب بشه ، اولین کار کشتن این یدونه بچه تونه ؟؟

چون اونوقت مجبوره سختی بکشه و ...

🌺🌼خوشا صبری که پایانش تو باشی🌺🌼
از کی گفتن بچه گشنگی بکشه میشه خوبی در حقش ؟ اون بچه لباس نداشته باشه میشع خوبی در حقش؟ اون بچه نت ...

بین بد و بدتر باید یکی رو انتخاب کرد

اونی رو باید انتخاب کرد که بعدش اون دنیا هم بشه جوابش رو داد

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️

واقعاً بچه اتو ميكشي ؟؟؟؟ 

اين طرز فكر واقعاً خطرناكه 

هيچ موجودي به اندازه انسان ارزشمند نيست در جهان خلقت 

و شرافت نفس انسان بالاتر از اينهاست كه با پول و ماديات حكم زندگي يا قتلش صادر بشه 

تاريخ سراسر تجربه اس تعداد افرادي كه در خانواده ضعيفي بدنيا اومدن و به رتبه هاي بالاي علمي و اجتماعي رسيدن 

مگه دنيا به خوردن و پوشيدنه كه اگر كم بود كفر بگيم

من یک دونه بچه دا م دومی و نمیارم و نمیخوام چون میدونم تو این مملکت  سخته خرج دادن بهش  من ...

شما مختاري كه بچه داشته باشي يا نداشته باشي 

موضوع سقط جنينه كه از هر لحاظ درست نيست 

من زندگيمو معطوف شرايط مملكت نكردم و نميكنم تلاشمو ميكنم و خدا به هر انساني بسته به تلاشش روزي ميده و اظهار  ناتواني نميكنم و خداروشكر تا امروز هم موفق بودم و توان اينو دارم كه هر روز يه رنگ لباس تن بچه هام كنم اما اين كارو هيچ وقت نميكنم چون با پرتوقع بار آوردن بچه مخالفم و زندگي رو توي زرق و برقش نميبينم و بالاترين ثروت رو از بچگي به بچه هام ياد ميدم كه در وجودشون نهادينه كنن كه اون هم قناعته 

یعنی واقعا اگه شرایط مالی تون دور از جون خراب بشه ، اولین کار کشتن این یدونه بچه تونه ؟؟ چون اونوقت ...

بچم الان ب دنیا اومده و نمیکشم ولی وقتی تو شکم هست پ بدونم قراره عذاب بکشه چرا عذابش یدم ؟

واقعاً بچه اتو ميكشي ؟؟؟؟  اين طرز فكر واقعاً خطرناكه  هيچ موجودي به اندازه انسان ارزشمن ...

بله ولی من ب عنوان یک مادر نمیتونم تحمل کنم بچم یک روز بگه وقتی نداشتی چرا من و ب دنیا اوردی