2777
2789
عنوان

حاملگی سوم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 175 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی میدونم تو شرایط سختی هستی

ولی همیشه این موردا حکمتی داره

اخر میبینی  این بچه باید میومد که اتفاق های خوبت بیوفته

اینو اینده نشون میده

حق داری دلشوره داشته باشی ولی این یه اتفاق خوبه واست

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                           اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️⁩                                                                                   دعای فرج  🧡                                                         اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ
اختلاف سنی‌شون چقدره؟

اولی ۱۰ سالشه، دومی ۸  سالشه وسومی ۳ سالشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

من بچه سومم رو وقتي باردار شدم كه دومي پنج ماهش بود ، الانم كلاس اوله 

همسرم اولش ميگفت سقطش كن اذيت ميشي ولي من قبول نكردم و نگهش داشتم . الان همسرم عاشقه ته تغاريمونه و به من ميگه خانم خيلي ازت ممنونم كه اين بچه رو بدنيا آوردي . طبق امر خدا نطفه اين بچه تشكيل شده كاري نكنيد كه در آينده شرمنده خدا و فرزند خداخواسته اتون بشيد. 

ببین اگه شرایط مالی ندارین در حقش بدی نکن بندازش ب حرف اینایی ک نیگن روزی رسون خداست گوش نکن اره روز ...

پس کی روزی رسونه؟😑

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
استارتر قبل اینکه اقدامی کنی این رو حتماااابببین https://uupload.ir/view/img_20230507_174220_035_t ...

😢😢😢😢😢

ببین اگه شرایط مالی ندارین در حقش بدی نکن بندازش ب حرف اینایی ک نیگن روزی رسون خداست گوش نکن اره روز ...

بندازین و در حقش بدی نکنید؟؟؟

از کی کشتن میشه خوبی در حق بچه؟

از کی قاتل شدن میشه خوبی در حق خودش؟

هرگز این کار رو نکنید

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
بندازین و در حقش بدی نکنید؟؟؟ از کی کشتن میشه خوبی در حق بچه؟ از کی قاتل شدن میشه خوبی در حق خودش؟ ...

از کی گفتن بچه گشنگی بکشه میشه خوبی در حقش ؟

اون بچه لباس نداشته باشه میشع خوبی در حقش؟

اون بچه نتونه تو مدرسه خوب درس بخونه میشه خوبی در حقش؟

خدا روزی میرسونه بله میرسونه ولی روزیش میتونه ماهی ۲۰ ملیون تومن باشه واسه مدرسه غیر انتلفعی بچه خدا ...

پیشگیری کنید نکه سقط کنید خودتو به گناه الوده نکن عزیز