2777
2789
عنوان

حاملگی سوم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 175 پست
من بچه سومم رو وقتي باردار شدم كه دومي پنج ماهش بود ، الانم كلاس اوله  همسرم اولش ميگفت سقطش ك ...

من سه تا دارم پشششت سر هم 

سومی شوهرم خیلی گفت سقط کن

گوش ندادم 

آلن همه چی خوب با همه سختی های بچه داری 

ولی وقتی ناهار شام در هم بر هم میشه و تمام مدت بچه ها دورمون هستن همسرم کلافه میشه 

با اینکه سومی رو هم خیلی دوست داره 

ولی شرایط خونه رو هنوز هم دوست نداره وقتی کلافه اس به همه چی گیر میده 😆میشن چهارتا بچه 

شما شرایط خونه رو چطور مدیریت میکردی؟ همسرتون بعد از سومی چطور بود و....

من هنوز استرس چهارمی دارم 😮‍💨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سه تا دارم پشششت سر هم  سومی شوهرم خیلی گفت سقط کن گوش ندادم  آلن همه چی خوب با همه ...

سلام دوست عزيز 

اوايل كه بچه ها كوچكتر بودن شرايط سخت تر بود مخصوصاً وقتي كه يكي از ما مريض ميشد تا يك ماه مريضي توي خونمون ادامه داشت . حدوداً تا وقتي كه بچه ها از آب و گل در بيان تا يك سال و نيم همسرم يه نيرو استخدام كرد كه كارهاي منزل رو انجام ميداد ، بعدشم با همكاري هم تا امروز جلو اومديم ، الان كه پيش دبستاني و كلاس اول هستند بچه ها ، وقتي ميرن مدرسه من شام و ناهارو درست ميكنم و روزي هم كه سركار باشم و غذا آماده نباشه از بيرون تهيه ميكنم مثلاً هفته اي يك يا دوبار ، نظافت و تميزكاري هم يك روز كلي انجام ميدم روزهاي ديگه فقط خونه رو جمع ميكنم از ريخت و پاششون ، حالا ميخام با يه نيروي نظافتي هماهنگ كنم ماهي يكبار بياد كمك حالم . من و شوهرم هم رشته هستيم و بيشتر از اينكه بخايم غر به جوون هم بزنيم همديگرو درك ميكنيم و توي اكثر كارها كمك حال هم هستيم خداروشكر .

سلام دوست عزيز  اوايل كه بچه ها كوچكتر بودن شرايط سخت تر بود مخصوصاً وقتي كه يكي از ما مريض مي ...

عزیزم خدا قوت 

خدا برای هم حفظتون کنه

ممنونم که پاسخ دادی

همسر من اصلا راضی نمیشه به نیروی کمکی 🤦

خودش کمک می‌کنه ولی وقتی میبینن باید دایم کمک کنه بیشتر غر میزنه ،😮‍💨

من آلن بچه بزرگم وارد پنج شده وسطی وارد سه 

کوچیکه هنوز یک سال نشده

هنوز خیلی وابسته من هستن 

آره ماهم کل زمستون امسال نوبتی مریض بودیم 

مادرمم هم همینو میگه تنها راه کمکی داشتن که از روزمرگی خارج بشید 

اما همسرم دوست ندارم متاسفانه

حالا من خودم با همه سختی ها این روش زندگی رو قبول کردم

و ازش لذت هم میبرم اما همسرم از اول بچه کم میخواست برعکس شد 🥲😅

ببخشید پر حرفی کردم 

عزیزم خدا قوت  خدا برای هم حفظتون کنه ممنونم که پاسخ دادی همسر من اصلا راضی نمیشه به ن ...

خواهش ميكنم 

فكر ميكنم شما از امسال ميتونيد فرزند بزرگتونو بفرستيد پيش دبستاني ٢ ، يا بذاريدش مهد ، هم آموزش ميبينه هم اينكه شما وقتتون بازتر ميشه و كمي استراحت ميكنيد . حالا اگر همسرتون با نيروي كمكي دائمي موافق نيستن هر ١٥ روز يكبار هم بيان كمك بزرگيه و حداقل نظافت كلي رو يك نفر انجام ميده . من يه مدتم يه خانمي رو مي آوردم يك روز در هفته برام آشپزي ميكرد دو سه جور غذا ميذاشت كه طول هفته فقط غذارو گرم ميكردم و برنج ميذاشتم تقريباً سه ماهي هم به همين شكل جلو رفتيم.

اگر خواستيد تبادل نظر كنيم خصوصي در خدمتتون هستم .

خواهش ميكنم  فكر ميكنم شما از امسال ميتونيد فرزند بزرگتونو بفرستيد پيش دبستاني ٢ ، يا بذا ...

درخواست دادم عزیزم

حق با شماست

اینجا ایجاد مزاحمت میشه برای صاحب تاپیک 

استارتر جان ببخشید عزیزم 🥺