2777
2789
عنوان

حاملگی سوم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 175 پست
بله داره فامیل ما ۱۲ تا بچع اورد همشون لات شدن معتاد شدن گدایی میکنن تو خیابون چون نه وقت براشون گذا ...

انفاقاً ما به فاميل داريم ده تا بچه داره فقط يكيشون دانشگاه نرفت باقيشون همه نخبه ان سه تا از بچه ها توي دانشگاه معروف اروپا و آمريكا تدريس ميكنن و فقط مادرشون بود كه مشوق اين بچه ها براي تلاش بيشتر بود . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انفاقاً ما به فاميل داريم ده تا بچه داره فقط يكيشون دانشگاه نرفت باقيشون همه نخبه ان سه تا از بچه ها ...

عزیزم من نگفتم نیست گفتم وقتی یکی نمیتونه و عرضش و نداره نباید یکی دیگه رو بدبخت کنه همین

اره بی عرضگی بوده بحث منم ابنه وقتی یکی ببینه عرضش و نداره چرا باید بدبخت کنه 

اون موقع که باید مواظب بوده نبوده یا هرچیز دیگه .... حالا بخاطر اشتباهش که نباید مرتکب قتل نفس بشه ....

بره پیش مشاور و ... سطح درک و فهم و آمادگیش رو بالا ببره یا اینکه بعد از زایمان بده به یک خانواده مطمئن که حسرت بچه دارن ....

در هرصورت قتل نفس حرامه و عقوبتش گریبانگیر این دنیا و اون دنیا میشه

منم ♥️♥️♥️ يه وقتهايي از خستگي خوابم نميبره اما به لذتهاش مي ارزه

حس خوب مادر بودن

حس قشنگ مادر سه فرزند بودن

پناه سه تا موجود معصوم بودن

هر کی میگه تعداد بالای بچه ها باعث تربیت ناصحیح اونا میشه اشتباه می کنه

مادری که یه بچه رو می تونه خوب تربیت کنه ۵ تا بچه رو هم خوب تربیت می کنه 

لطفا در نوشتارتون ادب رو رعایت فرمایید. 
عزیزم من نگفتم نیست گفتم وقتی یکی نمیتونه و عرضش و نداره نباید یکی دیگه رو بدبخت کنه همین

ديگه همه جور آدمي پيدا ميشه بخاطر همينه كه ميگن بهشت رو به بها ميدن نه بهانه

هر كسي هم مسوول عمل خودشه واقعاً نميشه ديگرانو قضاوت كرد قاضي خداست 

تأثير والدين روي بچه ها زياده روايت داريم كه در قيامت فرزندان از والدين به خدا شكايت ميكنن كه براي زندگيه دنيا مارو تربيت كردن نه آخرت 

يه چيزهايي رو انسان با قلبش درك ميكنه ولي زبان قاصر از بيانشه 

من نظرم اينه كه كلام ما در فضاي مجازي وقتي تعداد خواننده ها هم زيادن ميتونه بار سنگيني برامون ايجاد كنه بخاطر همين توي يه سري از مسائل اظهار نظر نميكنم ولي از بيان شما تصور تشويق به سقط رو داشتم 

اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد 

شما رو به خداي بزرگ ميسپارم و اميدوارم زندگيتون سرمنشأ خير باشه .

حس خوب مادر بودن حس قشنگ مادر سه فرزند بودن پناه سه تا موجود معصوم بودن هر کی میگه تعداد بالای بچ ...

خدا قوت مادر مهربان 

انشالله روز به روز خدا به قلبت و توانت وسعت بيشتري بده 🙏🏻♥️

ززنده باشی، من هرموقع جایی.میرم میگم اسمم حانیه اس با هانیه اشتباه میگیرن اعصابم.خورد میشه هی باید ...

اره دقیقا 🤣🤣🤣🤣  وقتی ام بهشون میگی 

میگن مگ چ فرقی داره با این ح یا با این ه

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
بعدش چه حسی داشتین ؟خیلی مرددم شوهرم میگه سقط اما انگار حسم نمیزاره ...

بعدش هیچ حسی نداشتم عزیزم چون ن اعصابش رو داشتم ن شرایطش رو ( مالی اوکی بودم ولی دست تنها بودم )البته شما ب شرایط خودت نگاه کن عزیزم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍