2777
2789
عنوان

حاملگی سوم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 175 پست
شما مختاري كه بچه داشته باشي يا نداشته باشي  موضوع سقط جنينه كه از هر لحاظ درست نيست  من ...

من نمیگم خیلی مرفه ولی میگم اگه میدونه نمیتونه شکمش و سیر کنه نمیتونه لباس تنش پ تامین کنه ک اون بچه لباس دست دوم این و اون و نپوشه چرا بیارش ک طعم نداری و بچشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچم الان ب دنیا اومده و نمیکشم ولی وقتی تو شکم هست پ بدونم قراره عذاب بکشه چرا عذابش یدم ؟

ميدوني اون بچه رو با يه دستگاهي تكه تكه ميكنن اندامشو و از بدنت خارج ميكنن ؟؟ ميدوني اون بچه در قيامت ازت به خدا شكايت ميكنه ؟ خداوند خودش در قرآن تاكيد داره كه ما انسان رو در رنج و سختي آفريديم مگر قراره توي دنيا خوش بگذره كه اگر اينطور بود اولويت با اوليا الهي بود . سقط جنين قتل نفسه ، ظلم آشكاره ، ايستادن در مقابل خداست و با ترس از فقر ، جنگ ، ... توجيه پذير نيست

ميدوني اون بچه رو با يه دستگاهي تكه تكه ميكنن اندامشو و از بدنت خارج ميكنن ؟؟ ميدوني اون بچه در قيام ...

بله ولی همون خدا گفته از دری ک فقر بیاد ایمان میره‌ چند تا خانواده بگم ک ۷ یا ۸ تا یچه دارن ولی بچه هاشون توی خیابونا گدایی میکنن اینا حقشونه ؟حقشونه روزی هزار دفعه بهشون تعرض کنن؟

من نمیگم خیلی مرفه ولی میگم اگه میدونه نمیتونه شکمش و سیر کنه نمیتونه لباس تنش پ تامین کنه ک اون بچه ...

عزيزم وقتي شما بندگيه خدارو قبول ميكني وظيفه اتو خود خدا مشخص ميكنه و برنامه زندگيتو ميده و خداي نكرده هر خطاي شما در بارگاه الهي ضبط ميشه و تاوان داره

كسي كه توان مالي نداره مراقبت ميكنه كه بارداري اتفاق نيفته ولي وقتي باردار شد ديگه حق سقط كردن نداره اونجاست كه بايد طبق دستورالعمل خداوند رفتار كنه هيچ قيد و شرطي هم وجود نداره 

شما كه ميگي تحمل ناراحتيه فرزندتو نداري با عدم رضايت پروردگارت چه ميكني ؟؟؟؟؟

بله ولی همون خدا گفته از دری ک فقر بیاد ایمان میره‌ چند تا خانواده بگم ک ۷ یا ۸ تا یچه دارن ولی بچه ...

حالا این خانم که نمیخواد بچه اش بفرسته گدایی میگه مشکل مالی نداره خوب یه بچه دیگم داشته باشه مشکل چیه

بله ولی همون خدا گفته از دری ک فقر بیاد ایمان میره‌ چند تا خانواده بگم ک ۷ یا ۸ تا یچه دارن ولی بچه ...

هر انساني بايد تلاش كنه و بهترين زندگي رو با قوه ادراك و تلاش خودش براي خودش و خانواده اش فراهم كنه 

بحث آسيبهاي اجتماعي در اين بين كار كارشناسي ميخاد كه بعهده مسوولينش هست 

ما در مورد صحبت استارتر اظهار نظر ميكنيم كه فقط دل نگرانيشون زحمت بزرگ كردن فرزند سوم بود خداروشكر اوضاع ماليه مساعدي هم دارن . اميدوارم همه بچه ها زير سايه پدرو مادر بزرگ بشن و آينده رو به خوبي بسازن . 

هر انساني بايد تلاش كنه و بهترين زندگي رو با قوه ادراك و تلاش خودش براي خودش و خانواده اش فراهم كنه& ...

اگه مشکل مالی نداره میتونه ولی من گفتم اگه مشکل دارع بچه گناهی نداره ک نداری و گشنگی بکشه بشه بچه کار

دیگه اون بستگی به اطمینان شما به خالقت داره

بله داره فامیل ما ۱۲ تا بچع اورد همشون لات شدن معتاد شدن گدایی میکنن تو خیابون چون نه وقت براشون گذاشت تربیت بشن چون زیاد بودن و هم اینکه شبی نبود گشنه نباشن

روزی رسون خداس اعصاب من چی ؟نمیدونم شاید الان ترسیدم خیلی از طرفی همون لحظه که دیدم باردارم گفتم انق ...

عزیزم الان شوکه شدی ناشکری نکن و بخودت فرصت بده

به این فکر کن که با توجه به همه ی پیشگیری هایی که داشتی باردار شدی یعنی این هدیه خداست و با همه بچه های دیگت فرق داره هدیه ای مخصوص از طرف پروردگار 

قدرش رو بدون و خوشحال باش 

پیشاپیش قدمش مبارک

اگه مشکل مالی نداره میتونه ولی من گفتم اگه مشکل دارع بچه گناهی نداره ک نداری و گشنگی بکشه بشه بچه کا ...

مبحث كودكان كار بسيار گسترده است و ارتباطي به اين تاپيك نداره

اونهايي كه انقدر ضعيفن داخل شبكه هاي اجتماعي نيستن كه همفكري بخان ولي سرپرستي و نگهداري از اونها وظيفه نهادهاي مربوطه و در ديد گسترده تر وظيفه اجتماعيه تك تك ماست ما انسانها همه نسبت به هم مسووليم