2777
2789
عنوان

حاملگی سوم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 175 پست
تو تاپیکا میگن چک هم کردیم سوراخ نبود😐

🤣🤣🤣🤣🤣 وای خدا پس از کجا اومد 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچها یه چی دیگه    میگن کاندوم چسبندگی رحم میاره کسی شنیده آیا راسته؟؟؟؟

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

جاری ابجیم ۸ سال کاندوم استفاده میکردن بعد اقدام کرده برا بارداری بچه دار نمیشده وقتی رفته دکتر میگفت بهم گفته بخاطر استفاده از کاندوم چسبندگی رحم گرفتی بچه دار نمیشی

🤣🤣🤣🤣🤣 وای خدا پس از کجا اومد 

میدونی چندتا تاپیک اینطوری دیدم. خودشونم تو شوکن. میگی از اول گذاشتی میگه آره میگی چک کردی میگن هم قبل هم بعد. حتما یه چیزی هست که میگن. یه موردم نبوده بگی شاید اشتباه کرده،زیادن

آخه سه تا بچه تو این زمونه و ایران مگه میشه نمیدونم چیکار کنم 

هم این دنیا هم اون دنیا عذاب سخت و گرفتاری بدی داره سقط جنین. من به چشم گرفتاری های دنیوی کسایی که بچه انداختن از قصد رو دیدم بخدا .

چه بدی ای داره سه تا؟

منم سه تا میخوام 

یدونه دارم 

از سال ۱۴۰۰ دوبار باردار شدم و سریع سقط شد 

دوباره الان باردارم . انقدر دعا خوندم نذر کردم که سالم و سلامت برام بمونه .

باهمسرم تصمیم گرفتیم سومی رو فاصله نتدازیم بعد یکسال و نیم دوساله دوباره اقدام کنیم .

سه تا دسته گل ❤️ تازه من همسرم شغلش یه جوریه گاهی چند روز کلا خونه نیست 

ولی تحمل میکنم بچه هام بزرگ میشن عاقبت بخیر میشن کیف میکنیم 

کاش میتونستم ۴ تا داشته باشم ولی چون سزارینم نمیشه .

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
تو که روزی رو نمیخوای بدی .... روزی رسان خداست

روزی رسون خداس اعصاب من چی ؟نمیدونم شاید الان ترسیدم خیلی از طرفی همون لحظه که دیدم باردارم گفتم انقد گفتم خدایا کاش منم دختر داشتم بهم داد بعدش دوباره میگم اینا همش الکیه مگه به حرف و دعای منه اگه میخواست بده دومی رو میداد بازم میگم شاید صلاح این بوده کلا فکرم دوگانگی گرفته

هم این دنیا هم اون دنیا عذاب سخت و گرفتاری بدی داره سقط جنین. من به چشم گرفتاری های دنیوی کسایی که ب ...

خدا سلامتی بده بهشون منم شغل همسرم جوریه که هیچوقت نیست شبا ساعت ۱ میاد که دیگه بچه ها خوابن صبحا هم ساعت ۷ میره بیرون که بازم خوابن 

نمیدون پناه بر بالاسریم دلم همه چی میخواد و هیچی نمیخواد

همه میگن سقط نکن ولی من میگم اگ شرایطشو نداری سقط کن ی بچه بیگناه گناه داره بیاد و ناخاسته باشع

عزیز شما خودت فک کنم بارداری چطور دلت میاد این حرف رو بزنی یعنی خدای نکرده اگه شرایط زندگی سخت شد آدم باید بچه دیگه ش رو هم از بین ببره؟ چه فرقی داره بین بچه تو شکم با بچه ای که به دنیا اومده مسئول اومدن هر دوتاشونم پدر و مادرن

🌺🌼خوشا صبری که پایانش تو باشی🌺🌼
خدا سلامتی بده بهشون منم شغل همسرم جوریه که هیچوقت نیست شبا ساعت ۱ میاد که دیگه بچه ها خوابن صبحا هم ...

توکل کن به خدا عزیزم 

خدا به هرکسی بچه نمیده 

من تو حسرت بچه ام که بمونه برام 

یکی ده سال ۲۰ سال تو حسرت مثبت شدن بی بی چکه.

واقعا واقعا فرزند هدیه خداست 

شما از آینده خبر ندارید نمیدونید این اولاد برای چی داره خلق میشه . خدا براش سرنوشت قرار داده .

من یه کلیپ از یه خانم خارجی که تجربه نزدیک به مرگ براش پیش اومده بود دیدم . بعد سه تا بچه چهارمی رو عمدا سقط کرده بود 

اون دنیا با همین مهر مادری یه عذاب وحشتناکی میشد این مادر. فکر کنید اون بچه سقط شده رو دید که کودک شده ، بچه رو عین بچه های دیگش عمیقا دوسش داشت . میرفت سمتش بغلش کنه ، میدید از پشت یه کوه پرنده غول پیکر میاد سراغ بچش ، نوک میزنه به ترتیب سر و دست و پا و کل بدن بچه رو میخوره و بچه تموم میشه‌ . مادر ضجه میزنه ضجههههههه . 

دوباره بچه از اول شکل میگیره و همون پرنده دوباره میاد و نوک میزنه و..... هی تکرار میشه و هی مادر عذاب وحشتناک میکشه.

قشنگ اون دنیا چهره بچه رو هم نشون میدن که چه شکلی می‌شده اگر سقط نمی‌شده

توروخدا به حرف کسی گوش نکنید برای سقط

مامان من بعد سه تا بچه چهارمی رو چنددددددین سال پیش تو هفته های پایین سقط کرده 

از همون موقع بخدا قسم دروغ نمیگم ، بیماری لاعلاج گرفته پیش هیچ دکتر سنتی و طب مدرن و هیچکس نمیتونه درمانش کنه . عذاب وجدان شدید داره . همش میگه اگر بود الان انقدر سنش بود .

عزیزم امیدوارم  وسوسه شیطان که قسم خورده ما انسانها رو فریب بده روتون تاثیر نذاره و خدا بهتون نزدیک و نزدیک تر بشه و خیر ترین تصمیم رو بگیرید .

شما زن هستید و قوی 

از پس سخت ترین کارهای مادرانه هم برمیاید❤️ منم دعا کنید ❤️

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
عزیز شما خودت فک کنم بارداری چطور دلت میاد این حرف رو بزنی یعنی خدای نکرده اگه شرایط زندگی سخت شد آد ...

مادر بودن فقط ب این نیست ک بیاری ب دنیا الان پول ی سونو ساده ک بببینی بچت سالمه و ازمایشش میشع 1500دگ بقیه خرجا هیچی تا روز زایمان اونم هیچی بعدش بچه و خورد و خوراکو پوشکو لباسو تفریحو گردشو و شرایط دیگع واقعا سخته بچه ها گنا دارن من از الان دلم ب حال بچم میسوزع