2777
2789
عنوان

حاملگی سوم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 175 پست
میدونی این چندمین تاپیکه که میگن کاندوم😐

خوب میشن دیگه حتما سوراخه جاری خودم با کاندوم باردار شده من خودم رابطه طبیعی ارژانسی خوردم ولی باردار شدم بچه دوممو اما تو ماه چهار  سقط شد وخدا شاهده بعد پاکی بلافاصله باردار شدم اصلا کسی باورش نمیشه هیچ مامایی توخانه بهداشت پروندمو قبول نمیکرد میگفت دردسر داره چهار ماهه بودم رفتم سونو گفت بچه تو ۲۰ روز رشدش متوقف شده برو سقطش کن بعد گفتم من پریود شدم ۶ روز خونریزی شدید داشتم آزمایش دادم گفتن نه بارداری ولی برو سونو همون شب ساعت ۱ ارژانسی باز ازم آزمایش گرفتن و دکتر گفت بعله سقط کردید وبلافاصله باردار شدید والان پسرم ۸ سالشه  چیز عجیبی نیست 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب میشن دیگه حتما سوراخه جاری خودم با کاندوم باردار شده من خودم رابطه طبیعی ارژانسی خوردم ولی باردا ...

مسئله اینجاست دیگه بیش از حد طبیعی کاندوما سوراخن. دیگه به کاندومم اعتبار نیست

سه تاشون پسرن ؟

من آره  گفتم قبل تر رژیم دختر دار شدن داشتم که بعد سه ماه رژیم ناخواسته باردار شدم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
اخه جالبه هرکسی تاپیک میزنه میگه کاندوم استفاده کردم. یا کاندوما رو دستکاری کردن یا یه چیزی این وسط ...

اره.هرکی میگه ناخواسته بود نمیخاستم دروغ محضه.منم ی یکی دوبار پیش اومد گفتم ناخاسته بعد فک کردم گفتم جلوگیریم خوب نبود اشتباه خودمون بود.ن اینکه تو شرایط نشد شدم

خودم که به قول شما با این وضعیت دوست ندارم دیگه بچه بیارم.  ولی دوس دارم اگه حامله بشم خدا کمک ...

مثل منی 🤣   یه دوست دارم میگه به عشق فاطمه خونه رو پر محمد کردی 🤣

مسئله اینجاست دیگه بیش از حد طبیعی کاندوما سوراخن. دیگه به کاندومم اعتبار نیست

فقط باید چک کرد کاندومو امکان داره سوراخ باشن یا حین رابطه سوراخ بشن