2777
2789
عنوان

حاملگی سوم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3186 بازدید | 175 پست
آره خداروشکر از لحاظ مالی خوبیم اما دست تنهام خیلز مامانم یکسال پرکشیده رفته 

اون بچهات کمک حالت میشن غصه نخور من بچه اول دومم اذیت شدم شیری بودن ودست تنها ولی سرمی راحت بیشتر کاراشو داداش بزرگاش انجام میدن مواظبشن بازیش میدن  فقط یه بدی داره شیطونن زیاد خونه کسی نمیرم

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه خدا خواسته. سفت ومحکم بچتو نگه دار

شاید الان بگی چقد مزخرفم اما نمیدونم چیکار کنم دلم همیشه دختر میخواسته اما اگه دوباره پسر شد ... پسرام خوبن سالمن اما دلم اون یکی هم میخواد همیشه میخواستم برم آی وی اف کنم دختردار بشم اما مثلا دوسال دیگه الان خیلی زوده دومیم خیلی کوچیکه همش دوسال داره 

بنظر من با عرض معذرت چرته.کاندوم درست استفاده بشه چیزی نمیشه.مگر درمیارن برای لذت یا سوراخ شده

اخه جالبه هرکسی تاپیک میزنه میگه کاندوم استفاده کردم. یا کاندوما رو دستکاری کردن یا یه چیزی این وسط هست. جلوگیری طبیعیم انقدر خطا نداره. 

باید شصت قفله کرد

آخه سه تا بچه تو این زمونه و ایران مگه میشه نمیدونم چیکار کنم 

بچه رزقشو با خودش میاره اگه دوستان در صحنه قورتم ندن   این پدر و مادرن که باید مدیریت کنند . در هر صورت با همه سختی هاش باز هم دلیل بر کشتن یه انسان که خودمون اوردیمش نمیشه

شاید الان بگی چقد مزخرفم اما نمیدونم چیکار کنم دلم همیشه دختر میخواسته اما اگه دوباره پسر شد ... پسر ...

غصه نخور فقط به خدا بسپر. اگه خیر باشه برات بهت دختر میده. 

منم دو تا پسر دارم. سومی رو سپردم به خدا. 

نه والا از اول رابطه تا آخرش ...اصلا موندم چی شده 😭😭

خدا کمکت کنه عزیزم ☹️

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است