2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 40 پست
خواهرمن یکی پس از دیگری اورد الان افسددگیشو ماباید تحمل کنیم هرروز بچه هاش اینجان بخدا خسته سدم یجور ...

یاد خواهر دوستم افتادم 

یه دختر داشت 

بارداری دوم سه قلو پسر آورد 

همش بچه هاش خونه مادرش بودن 

بعد زایمان با شوهرش رفت ترکیه تفریح بچه هارو نبرد 

حتی به دوستم گفت حق نداری بری دانشگاه ، چون من دانشگاه قبول شدم 

تو فعلا خونه بمون به مامان کمک کن بچه های منو نگهدارین ! قشنگ یه سم خالص بود خواهرش

کاربری دست ۳۷۴ نفر است😌 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اکه برای دخترتونه که همین تاپیک بغلی اونایی که تک فرزندن خیلی راضی بودن ظاهرا

اکه برای دل خودتونه که فرق میکنه دیگه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
اصلا دومی رو نیاری با این تفاوت سنی بهتره چون اینطوری دو تا تک فرزند داری خودم بچه هام ۴/۵ سال و نی ...

چرا من نه سالم بود خواهرم ب دنیا اومد همبازی بودیم🤣

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم
اکه برای دخترتونه که همین تاپیک بغلی اونایی که تک فرزندن خیلی راضی بودن ظاهرا اکه برای دل خودتونه ک ...

هرکسی نظر خودشو داره عزیزم من مخالف تک فرزندیم 

ببخشیدهشت سال خوبه ؟باهم کنارمیان ؟پسرای منم هفت سال باهم فرقشون خواهدبود

من بچه ی اولم پسره‌ 

باهم خوبن و ازشم مراقبت میکنه ولی خب گاهی هم دعواشون میشه دخترم یک سال و نیمه س

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یاد خواهر دوستم افتادم  یه دختر داشت  بارداری دوم سه قلو پسر آورد  همش بچه هاش خون ...

😐😐از خواهرمنم بدتراش هستن پس

واقعا منکه بریدم همش صدای گریه بجه نه خواب درستی دارم ن ارامش داریم 

جالبه خودش اولیو اورد میگفت دومیم میخوام پشت سرهم بیارم اورد حالا انداخته خونه ما خودش خونه خودش کیف میکنه،یا چمیدونم نیرن کوه دوچرخه سواری وکوفت وزهرمار دیگه بیچاره مامانم ی عمر زحمت مارو کشیده حالا باید سر نوه هاش پیرکنه خودشو

من دخترم ۵ ونیم بود پسرم بدنیا اومد خیلی خوب بوده شرایط وهمه چی فقط کاش یکسال زودتر میاوردمش که سال اول مدرسه تمرکزم روش بیشتر بودوبچه شیرخوارنداشتم دخترم نیمه اول بود پسرم یکسالش بود رفت مدرسه اختلافا کمتر بود بهتر بود ولی الانم خیلی دوسش داره باهاش بازی میکنه و...

اختلاف سنی بالا ۶و۷ دیگه بدرد هم نمیخورن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

به نظرم فاصله شون خیلی میشه من و خواهرم 10 سال اختلاف سنی داریم دوست داشتم حداقل 5 سال بود اختلاف مون 

پسرم و دخترم 6 سال میشه اختلافشون 😍

میشه واسه اینکه حال دلم خوب باشه یه صلوات مهمونم کنید😘 
در هر حال هرکسی دیدگاه خودشو داره...نظرتون محترم

اصلا بهترین فکر کردی.بزار دخترت مستقل بشع از پس کازای شخصی خودش بربیاد.من فاصلشون سه سال گفتم با فاصله کم باشه هم بازی بشن دوست بشن.دوست ک نیستن تا الان ک دشمن همدیگه هستن اصلا باهم جور نیستن.دختذم پنج سالشه پسرم دوسالش.خیلی خیلی خیلی روزای سختی گذروندم و میگذرونم.این دوره زمونه کدوم بچه ها باهم جفت و جورن بعد این همه وسیله بازی و ارتباطی .اشتباه من نکن من اصلا داغون شدم.موهام دستشون سفید شد

به نظر منم تفاوت بچه‌ها باهم در مورد حسادتشون معنی داره نه اختلاف سنی .پسر من پیش دبستانی بود دخترم دنیا اومد خیلی خیلی دوستش داره و اصلا حسادت نکرد اما خواهرم با همین اختلاف سنی دخترش پدرشون رو در اورد حتی اجازه نمی‌داد بچه رو بغل کنن .تو خواب بچه رو میزد 

عزیزم تاالان دیر شده باید اختلافشون کم باشه تا باهم رابطه ی بهتری داتشه باشن اتفاقا بچه ها تو سن پایین قلب مهربون تری دارن و بهتر میتونن ارتباط بگیرن طفلک اونم تنهاست الان دیرم شده زودتر اقدام کن ۹سال فاصله خیلیییی زیاده