2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 40 پست
اخه من خودمو خواهرم هم ۸سال تفاوت داریم واقعا همبازی بودیم🤣

😂ب نظرم شش سالگی باردارشوتا اون بچت بره مدرسه و مهد میره توخونه زیادنیست و اذیت نمیکنه تفاوت سنی معقولی هم هست... 

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ۸سالش شد دیگه بچه دوم همبازیش نیس

وقتی شونزده سالش شد نوجوانه و مشغولیت های فکری و دنیای مختلف خودش و نوزادت حالا یه بچه شیطون ۸سالش

امیدوارم منظورم رو گرفته باشی یعنی دوتا بچت کلا مراحل متفاوت زندگیشونو میگذرونن و دنیاهاشون متفاوته

برای شما خیلی خوبه ک بچت ۸سالش شد یکی دیگه بیاری از حجم کار و فشار روت کم میشه اما برای بچهات نه چون در واقع بدرد هم نمیخورن از لحاظ حسی

اگر میخواین بیارین با اختلاف سنی کم بیارین ک بچها باهم بزرگ شن باهم تفریح کنن باهم از دوره های رشدشون بگذرن و در کنار هم باشن

برای شما این سخت میشه مراقبت...ولی برای بچهات این بهترینه

به نظر منم تفاوت بچه‌ها باهم در مورد حسادتشون معنی داره نه اختلاف سنی .پسر من پیش دبستانی بود دخترم ...

میگم تفاوت خلقی بچه ها زمینه ارتباطیشون میسازه نه تفاوت سنی .من فاصله کم اصلا باهم خوب نیستن با اینکه الان بچه هستن 

الان تفاوت بچه های  دهه ها ی مختلفم هم خیلیه اصلا تفاهم ندارن نسل جدید

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
وقتی ۸سالش شد دیگه بچه دوم همبازیش نیس وقتی شونزده سالش شد نوجوانه و مشغولیت های فکری و دنیای مختلف ...

مرسی♥️

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم تفاوت خلقی بچه ها زمینه ارتباطیشون میسازه نه تفاوت سنی .من فاصله کم اصلا باهم خوب نیستن با اینک ...

دقیقاً همینه یکی میبینی با اختلاف سنی زیاد بچه‌هاش با هم خوبن یکی میگه نه اصلا خوب نیست بستگی به بچه داره

دقیقاً همینه یکی میبینی با اختلاف سنی زیاد بچه‌هاش با هم خوبن یکی میگه نه اصلا خوب نیست بستگی به بچه ...

اره دقیقا.بعضی بچه ها زمینه احساسی و عاطفیشون بیشتره بعضی بچه ها اصلا عاطفی نیستن.بعضی بچه ها حس وابستگی و مسولیت پذیریشون بیشتره بعضی اصلا بیخیالن.خودشون مسول خواهر یا برادر نمیبینن

این که تک فرزندی رو دوست ندارین خیلی خوبه ولی اینکه اختلاف سنی ۹ سال برا بچه ها در نظر داریم اصلا خوب نیست ، اگه به تبعات تک فرزندی آگاهید و برای همین میخواین بچه تک نباشه خب با ۹ سال اختلاف عملا شما دو تا تک فرزند دارید که دیگه اون آثار تربیتی دو بچه بودن رو نخواهد داشت ، ضمنا جلوگیری طولانی مدت خودش ناباروری میاره، معلوم نیست ۹ سال دیگه که اقدام کنید زود باردار بشید، شاید اختلاف سنیشون ۱۰_۱۲ سال بشه یا حتی خدای نکرده دیگه باردار نشید 

درسته بچه با اختلاف سنی کم سختی هایی داره اما راحتی های خودش رو هم داره، هم از نظر تربیتی خیلی موثره، هم وقت شما آزاد میشه ، چون اون دو تا باهم سرگرم میشن

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍