2777
2789
عنوان

بچه دوم

475 بازدید | 40 پست

هیچوقت تک فرزندی رو دوست نداشتم از اول میگفتم دوتا بچه نه کمتر نه بیشتر یه دختر چهار ساله نیمه دارم می‌خوام وقتی هشت یا نه ساله شد بچه دوم بیارم چون به نظرم اون  موقع مستقل شده از پس خیلی از کارای خودش برمیاد درک وفهمش بیشتر شده مطمعنا احساس حسادت اینا  نداره وخب طبعتا بهتر کنار میاد.نظرتون چیه؟چون واقعا به نظرم کنترل دوتا بچه کوچیک خیلیییییی سخته ....شما فاصله سنی بچه هاتون چجوریه راضی هستین

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هیچ وقت قصد شو ندارم همین یکی سالم و صحیح به موقع دنیا بیاد از خدا دیگه هیچ چی نمیخوام

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساس حسادت همیشه هست 

دخترعموم ۱۵سال اختلاف دارن پر از حسادت 

پسرعمم ۸سال اختلاف دارن پر از حسادت 

بچه های من ۲سال و ۳ماه اختلاف دارن بهترین سن به نظرمه حسادتم دارن سختمم هست ولی یه دفعه راحت شدم 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بیشتر ببینید

من دخترم پنج سالشه 

یکساله برا دومی اقدامم نمیشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بیشتر ببینید

خواهرمن یکی پس از دیگری اورد الان افسددگیشو ماباید تحمل کنیم هرروز بچه هاش اینجان بخدا خسته سدم یجوری که دیگه به ازدواج فکرم نمیکنم دیوانمون کرده بچشم کولیک داره باید همش صدا سشوارو جارو برقی گوش کنه منکه روانی شدم رومونم نمیشه بگیم بسه جمعشون کن دیگه ماچه گناهی کردیم اخه

پسرم و دخترم هشت سال فرقشونه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بیشتر ببینید
حالا بزار دنیا بیاد بعد که ببینی تنهاست دومی رو هم میاری  همه تو دوران بارداری همینو میگن

ن دستمو داغ کنم من واقعا بدنم ضعیفه ۹ ماه استراحت مطلقم استرسی نبود نکشیده باشم نمیدونم استرس سلامتیشو بکشم یا استرس شوهرمو که ۹ ماهه نزدیکی نداریم بره خیانت کنه از یه طرفم دهتر عمو پسر عموییم خدایی نکردا زبونم لال معلول نشه همین یکی کافیه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

دخترم ۵ سالش کامل شد پسرم به دنیا اومد اصلا هم حسادت نمیکرد خیلی هم بهم کمک میکرد الان هم خیلی همو دوست دارن و هوای همو دارن همبازی هم هستن 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

من موافق تک فرزندی هستم 

گناه نکردن بچه ها که بیارمشون رو دنیا اونم تو ایران که هیچ آینده و تضمینی نیست .همین که یه بچه آوردم و بهش ظلم کردم برام کافیه حتی فکرش هم زوانیم می‌کنه بچه دوم .

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁