hoda6968 مدیر عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 2367 عنوان شهادت | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 37 پست شهادت امام جعفر صادق (ع)ریس مذهب شیعه رو به همه دوستداران ولایت و امامت تسلیت عرض می کنم 1402/02/26 | 10:14 16 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شازده_خانوم_قجری عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 155 سلام تسليت عرض ميكنم ما اهل سنت حنفي هستيم و بينهايت احترام قائليم و قبولش داريم به حد ... سلام علیکم خواهر، درخواست منو بپذیر لطفا کارت دارم😍♥️ «مشتاقی و صبوری از حد گذشت مارا» «گر تو شکیب داری طاقت نماند مارا» «سعدی قلم به سختی رفته ست و نیکبختی» «پس هرچه پیشت آید گردن بنه قضا را»
شازده_خانوم_قجری عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 155 سلام تسليت عرض ميكنم ما اهل سنت حنفي هستيم و بينهايت احترام قائليم و قبولش داريم به حد ... عزیز جونم ممنونم قبول کردی، بهم پیام بده لطفا، من نمیتونم ، ببینم پیامت میاد؟ سایت خرابه فکر کنم «مشتاقی و صبوری از حد گذشت مارا» «گر تو شکیب داری طاقت نماند مارا» «سعدی قلم به سختی رفته ست و نیکبختی» «پس هرچه پیشت آید گردن بنه قضا را»
عصيان عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1359 عزیز جونم ممنونم قبول کردی، بهم پیام بده لطفا، من نمیتونم ، ببینم پیامت میاد؟ سایت خرابه فکر ک ... عزيزم پيام دادم
عصيان عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1359 عزیز جونم ممنونم قبول کردی، بهم پیام بده لطفا، من نمیتونم ، ببینم پیامت میاد؟ سایت خرابه فکر ک ... سايت خرابه نشون نميده تو يكي از تاپيكهام اگه ميدوني بنويس
شازده_خانوم_قجری عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 155 سايت خرابه نشون نميده تو يكي از تاپيكهام اگه ميدوني بنويس نه تو خصوصی میخوام باهات بحرفم😉😉😉😉 بمحض اینکه درست شه پیامت میدم «مشتاقی و صبوری از حد گذشت مارا» «گر تو شکیب داری طاقت نماند مارا» «سعدی قلم به سختی رفته ست و نیکبختی» «پس هرچه پیشت آید گردن بنه قضا را»
عصيان عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 1359 نه تو خصوصی میخوام باهات بحرفم😉😉😉😉 بمحض اینکه درست شه پیامت میدم ميخواي آي دي تلگرام بدم؟
شازده_خانوم_قجری عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 155 ميخواي آي دي تلگرام بدم؟ تو خصوصی بده فدایت «مشتاقی و صبوری از حد گذشت مارا» «گر تو شکیب داری طاقت نماند مارا» «سعدی قلم به سختی رفته ست و نیکبختی» «پس هرچه پیشت آید گردن بنه قضا را»