2777
2789

ولی امام جعفر صادق ، استاد امام شافعی اهل سنت هم  هستن و ماهم دوستشون داریم خواستم بدونن اونایی که نمیدونن🌹♥️

«مشتاقی و صبوری از حد گذشت مارا» «گر تو شکیب داری طاقت نماند مارا» «سعدی قلم به سختی رفته ست و نیکبختی» «پس هرچه پیشت آید گردن بنه قضا را»

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله درسته حرفتون شما اهل سنت هستید؟

بلی با افتخار

«مشتاقی و صبوری از حد گذشت مارا» «گر تو شکیب داری طاقت نماند مارا» «سعدی قلم به سختی رفته ست و نیکبختی» «پس هرچه پیشت آید گردن بنه قضا را»

امام جعفر صادق تاج سر اهل سنت و‌جماعت و منبع علم و آگاهی هستن🌹♥️

انقدی ذوق میکنم  شیعه و سنی هااا چیزای مشترک دارن😍😍🥰🌱

از رویاهای کوچیک به هدف های بزرگ میرسی؛)❤🌱تو تایپیک های  پوست و مو تگم کن 😉❤🌱
انقدی ذوق میکنم  شیعه و سنی هااا چیزای مشترک دارن😍😍🥰🌱

ما باید به چیز های مشترک بین شیعه وسنی نگاه کنیم نه به اختلافات اگر اختلافات رو نگاه کنیم که باعث دشمنی میان مسلمانان میشه و این کار درست نیست 

بلی شیعه واقعی و اهل سنت واقعی برادر و خواهر همند♥️♥️

سلام

آیت الله سیستانی مرجع گرانقدر شیعیان در عراق،وقتی داعش به عراق رسید و ایشان فتوای جهاد دادند.فرمودند. شیعه و سنی برادر نیستند.شیعه سنی است و سنی شیعه است.این دو یکی هستند.

😍🖤

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
نه ریس مذهب تشیع امام جعفر صادق هست  

اسی جان تاپیک رو قفل کن ، ممنوعه اگر یکی بیاد بحث بشه دونه دونه مون تعلیق میشیم♥️♥️

2790
2778
2791
2779
2792