2777
2789
سلام آیت الله سیستانی مرجع گرانقدر شیعیان در عراق،وقتی داعش به عراق رسید و ایشان فتوای جهاد دادند.ف ...

هیچ فرقی نداره شیعه باسنی همه مون یک قران داریم رو بع یک قبله نماز می خونیم روزی ۱۷رکعت در پنچ نوبت نماز می خونیم و...

ما باید به چیز های مشترک بین شیعه وسنی نگاه کنیم نه به اختلافات اگر اختلافات رو نگاه کنیم که باعث دش ...

دقیقا 😍😍

از رویاهای کوچیک به هدف های بزرگ میرسی؛)❤🌱تو تایپیک های  پوست و مو تگم کن 😉❤🌱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام تسليت عرض ميكنم  ما اهل سنت حنفي هستيم و بينهايت احترام قائليم و قبولش داريم  به حد ...

موفق باشند عزیزم🥰🌱

از رویاهای کوچیک به هدف های بزرگ میرسی؛)❤🌱تو تایپیک های  پوست و مو تگم کن 😉❤🌱
مگه پیامیر و امام علی رییس مذهب شیعه نبودن؟

امام صادق(ع)با تعلیم حدود۴۲۰۰شاگرد باعث رشد و توسعه اسلام حقیقی در سرتاسر جهان شدند(اکثر این شاگردا برده بودند امام صادق برده هارا می‌خریدند و پی از تعلیم آزادشان می‌کردند تا به محل تولدشان بازگردند و علم آموزي را گسترش دهند) بخاطر همین ایشان را رئیس مذهب می نامند.یکی از اون شاگردا هم جابر ابن حیان بود که از بزرگترین شیمی دان های تاریخ است(حتی برخی از دانشمندان اروپایی ایشون رو پدر علم شیمی معرفی می‌کنند )ایشان برج تقطیر را اختراع کرده است(که امروزه هم نفت را با این روش تقطیر میکنند).برای تحصیل نزد امام صادق رفته اند از ایران.

2790
2778
2791
2779
2792