2777
2789
عنوان

کات کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 59 پست
اولین باری که کات کردم،  کلن میخوابیدم،  دائم گریه دومین باری. که کات کردم،  که همین ...

من میخوام که فراموش کنم و تمومش کنم دندون لقو باید کند انداخت دور ، من انتظار کاتو داشتم ولی الان نه الان میخوام فقط به پیشرفت خودم فک کنم گور و بس منتهی این ضربان قلب لامصب مدام بالاس

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
دلیلشو نگفت بهت؟ که چرا رفته؟ 

خیانت کرد خودش بهم گفت تهشم گف من لیاقت تورو نداشتم و فلان منم زدم بلاک کردم حالا هم دیدم کلا بلاکم کرد منم انبلاک کردم کلا نبینم دیگه شماره و اینا شو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی هنوزم امید دارم..  نمیدونم چرا هرچند یهو رفت،  هرچند بلاک کرد اما بازم

فراموشش کن پسری که بخوادت چنان تو رو میزارع رو سرش حلوا حلوات می‌کنه که نگو ، لیاقت ماها بیشتر از ایناس

من میخوام که فراموش کنم و تمومش کنم دندون لقو باید کند انداخت دور ، من انتظار کاتو داشتم ولی الان نه ...

سعی کن هرچی ازش داری رو پاک کنی،  شماره،  آیدی،  هر چی که ازش داری

بلاکشم نکن،  در این حد که ارزش نداره برات

یه مدت حالت بد خواهد بود،  غصه ت میگیره یهو ذهنت خاطره های خوبو یادت میاره:) 

خواستی گریه کن

اما بدون بعد یه ماه کم رنگ میشه

خاکستری نباش رفیق.
اره ولی هنوزم امید دارم..  نمیدونم چرا هرچند یهو رفت،  هرچند بلاک کرد اما بازم

انشالله هر چی ب صلاحتونه ❤

رفیقم.. اگه چشمت ب امضام خورد برای حال دلم  ی صلوات بفرست ب ارزوم برسم.... مرسی ازت.. لایکم کن منم برات صلوات بفرستم ♥♥
خیانت کرد خودش بهم گفت تهشم گف من لیاقت تورو نداشتم و فلان منم زدم بلاک کردم حالا هم دیدم کلا بلاکم ...

افرین

اینا اگه میخوان خیانت کنن چرا وارد رابطه میشن خاک برسرا

خاکستری نباش رفیق.
سعی کن هرچی ازش داری رو پاک کنی،  شماره،  آیدی،  هر چی که ازش داری بلاکشم نکن،   ...

اره بلاک که نکردم چیزیم ازش ندارم فقط نمی‌دونم میتونم تو فصل امتحانا دووم بیارم یا نه الان تنها مشکلم نداشتن ارامشع استرس بدی دارم ولی میدونم که کار درستو انجام دادم خیانت هیچ توجیهی واسه من ندارم با اینکه خودشم تلاشی نکرد که توجیه کنه

افرین اینا اگه میخوان خیانت کنن چرا وارد رابطه میشن خاک برسرا

نمی‌دونم واقعا نمیدونم الان دلم میخواد کل تمرکزمو بزارم رو درسام یه جوری موفق بشم که وقتی اسم منو میبینه با حسرت بگه کیو از دست داد 

فراموشش کن پسری که بخوادت چنان تو رو میزارع رو سرش حلوا حلوات می‌کنه که نگو ، لیاقت ماها بیشتر از ای ...

شرایطش بد پیش رفت،  و خب درگیر آینده ش شد. 

میدونم با کسی نبوده و فعلن هم نمیخواد باشه،  خیانت هم نکرده

ولی دلم براش تنگ میشه دیگه

دلم میخواد برگرده دوباره

خاکستری نباش رفیق.
اره بلاک که نکردم چیزیم ازش ندارم فقط نمی‌دونم میتونم تو فصل امتحانا دووم بیارم یا نه الان تنها مشکل ...

آهنگ گوش بده و یکم بیرون برو،  چیزمیز جدید بگیر

اینا خوبه

خاکستری نباش رفیق.
شرایطش بد پیش رفت،  و خب درگیر آینده ش شد.  میدونم با کسی نبوده و فعلن هم نمیخواد باشه، & ...

شرایط آدمی که منم باهاش بودم خوب نبود حتی همین الآنم مطمعن نیستم که خیانت کرده باشه یا نه چون عجیب و غریب این آدم دوست داشت پول داشته باشه و واسه من خرج کنه تازه من ازش هیچی هم نمی‌خواستم وقتی بهش گفتم بخاطر شرایطت داری اینو میگی یهو گفت آره ولی بعدشم گف خیانت کرده منم دیگه نتونستم بیشتر از این غرورمو خورد کنم و تمومش کردم 

آفرین درستو شروع کنی درگیر میشی و این خوبه

اره ، حس میکنم زیادی واسش وقت گذاشته بودم دلشو زدم و البته الان دیگه فرقی ندارع همه چیز تموم شد