از ۵ روز قبل موعدم هرروز بی بی چک زدم هرروز زیر یک دقیقه مثبت شد. حتی هاله هم نبود مثبت واضح فقط یکم کمرنگ. تمام علایم بارداریم داشتم سرگیجه و درد سینه شدید. حالا امشب موعدمه لکه بینی شدید دارم مشخصه فردا پریود میشم😭
عزیزم احتمالا بارداری شیمیاییه،اگ اینسری پریودیت سنگینر بود قطعا باردار بودی،و خوشحال باش چون رحمت اماده شده ،چندماه بعد صد درصد باردار میشی.منم مث شما بودم
ببین گلم بدن هر انسانی به یه شکل هستش من بچه اولم واقعا همه چی اوکی بود و بدون هیچ اذیتی ولی این بارداری پدر منو در آورده دل درد شدید و نفس تنگی مزمن زندگیم مختل شده ولی هر بار بی بی چک زدم درست بوده تو هم شاید واقعا لکه بینی باشه و ممکنه درد زیر شکمت باشه به خاطر تغییرات جدید رحمت امیدت به خدا باشه برات دعا میکنم هرچه زودتر جوابتو بگیری و هرچی میخوایی اتفاق بیوفته بیخودی به خودت استرس نده ریلکس باش و برو آزمایش خون بده حتما
الهی بمیرم درکت میکنم خودمم پارسال بچم سقط شد و این سال میخواستم برم دکتر که چرا بچم نمیشه ولی قربون خدا بشم نمیدونستم که یک ماه و شش روزه که باردار بودم رفتم دکتر گفتن کمی مونده زایمان کنی اونقدر گریه کردم الانم چهار ماهه باردارم انشاالله تو هم به زودی باردار میشی عزیزم