2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی بی بی چکه

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 45 پست
بی بی چک درست میگه آخه توی بارداری احتمال لک بیتی هست ماه اول .آزمایش خون بده فوری بهت میگن 

۶ روز قبل موعد دادم منفی بود. ولی بی بی چک از فرداش واضح تر شد. من لکه بینی بارداریو تجربه کردم. این خون روشنه قهوه ای نیست. دلمم بشدت درد گرفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خون در حد پریودی دیدی ک هیچ

اگه خون کم دیدی برو ازمایش

چون همی الان یکی از اقوام بارداره

و موقع پریودش خون میدید ک من میگفتم احتمالا داره سقط میشه

چون ازمایشش مثبت بود ولی خون میدید

ولی الان ۵ماهشه😁

انشالله توام باردار باشی

خواهرم تو بارداری خونریزی شدید کرد ولی بچش سالم بود الکی بخاطر چندتا لک به خودت استرس نده فردا برو آ ...

احتمالا تا فردا پریود میشم یهو خیلی شکم درد شدم😭

ببین گلم بدن هر انسانی به یه شکل هستش من بچه اولم واقعا همه چی اوکی بود و بدون هیچ اذیتی ولی این بارداری پدر منو در آورده دل درد شدید و نفس تنگی مزمن زندگیم مختل شده ولی هر بار بی بی چک زدم درست بوده تو هم شاید واقعا لکه بینی باشه و ممکنه درد زیر شکمت باشه به خاطر تغییرات جدید رحمت امیدت به خدا باشه برات دعا میکنم هرچه زودتر جوابتو بگیری و هرچی میخوایی اتفاق بیوفته بیخودی به خودت استرس نده ریلکس باش و برو آزمایش خون بده حتما 

اگه خون در حد پریودی دیدی ک هیچ اگه خون کم دیدی برو ازمایش چون همی الان یکی از اقوام بارداره و مو ...

منم بارداری قبلیم که سقط شد چند روز لکه میدیدم پریود نمیشدم بعد یه هفته فهمیدم. الانم لکس ولی خیلی بیشتر یجوریه انگاری دارم پریود میشم

شاید😭 کاری نکردم خب

الهی بمیرم درکت میکنم خودمم پارسال بچم سقط شد و این سال میخواستم برم دکتر  که چرا بچم نمیشه ولی قربون خدا بشم نمی‌دونستم که یک ماه و شش روزه که باردار بودم رفتم دکتر گفتن کمی مونده زایمان کنی اونقدر گریه کردم الانم چهار ماهه باردارم انشاالله تو هم به زودی باردار میشی عزیزم

ببین گلم بدن هر انسانی به یه شکل هستش من بچه اولم واقعا همه چی اوکی بود و بدون هیچ اذیتی ولی این بار ...

مرسی قربونت برم وقت‌گذاشتی کامل توضیح دادی. چشم اگه خونریزیم زیاد نشد میرم آزمایش. انشالله که بهتر بشی