2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی بی بی چکه

297 بازدید | 45 پست

از ۵ روز قبل موعدم هرروز بی بی چک زدم هرروز زیر یک دقیقه مثبت شد. حتی هاله هم نبود مثبت واضح فقط یکم کمرنگ. تمام علایم بارداریم داشتم سرگیجه و درد سینه شدید. حالا امشب موعدمه لکه بینی شدید دارم مشخصه فردا پریود میشم😭

کاش منفی بود بی بی چکام اینقد اذیت نشده بودم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید لک لانه گزینی مگرنه امکان نداره چند تا بی بی چک باهم اشتباه بکنن

بخدا حتی مارک دیگم زدم. فکر نمیکنم لانه گزینی باشه روز ۱۶ سیکل چند ساعتی خون دیدم گفتم شاید اونموقع بوده. سیکلام ۲۶ روزس پریودم ۳ روزه

خواهرم تو بارداری خونریزی شدید کرد ولی بچش سالم بود الکی بخاطر چندتا لک به خودت استرس نده فردا برو آزمایش 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤