2777
2789
عنوان

ای یوجی آر

6326 بازدید | 22 پست

اونایی که توسونو بهشون گفتن جنین آی یو جی آر یا اس جی آ هست ودنیا رو سرشون خراب شده وهزار فکر وخیال کردن و استرس کشیدن بیان میخام بهتون امیدواری بدم🥰

من دوبار سقط داشتم که قلب بچم تشکیل نمیشد 

دراوج نا امیدی ناخواسته یا درواقع خدا خواسته باردار شدم 

بارداریم برام عین معجزه بود که داستانش جداس تویه تاپیک دیگه مفصل میگم 

خلاصه اینکه همه ی سونوهای سلامت با استرس پشت سرگزاشتم تارسیدم به ۸ ماهگی وخیالم راحت شده بود که همه چی خوبه

تو ۲۸ هفته سونو وزن دادم که گفتن همه چی طبیعی فقط اب دور جنین روی مرزه دکترمم گفت بیشتر اب بخور 

منم خیلی جدی نگرفتم تا هفته سی که رفته بودم مطب برای مراقبت که یهو ماما گفت چرا. اینقدرشکمت کوچیکه ارتفاع رحم به سی هفته نمیخوره ودکترو صدا زد اومد متر زد وگفت پاشو سریع برو سونو داپلر بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با استرس رفتم سونو که گفت همه چی خوبه ولی رشد بچه دوهفته عقبه یعنی جنین ریزه میزه س و اب دورشم کمه 

سونو اوردم به دکتر نشون دادم فقط گفت مایعات بخور وجنین وزنش کمه اسپرین داد برا خونرسانی بهتر 

منم اومدم تو نت دنبال مطلب درمورد جنین کم وزن واصطلاح آی یوجی ار که توی سونو نوشتع بود که باهر مطلبی که خوندم کلی استرس گرفتم اینقدر گریه کردم 

وهمش فکر میکردم بچم سالم نیس 

یابه سلامت نمیاد بعلم وهمش به خدا التماس میکردم که منو جلوی شوهرم شرمنده نکنه که ۸ ماهه دورم میچرخه و منتطر دیدن دخترشه 

ازاون به بعد باز استرسای من شروع شد هرردوهفته باید سونو تکرار میکردم وبا اینکه حسابی خودمو بستم به چیزای مقوی 

وزن چنین خیلی بالا نمیرفت وتو دوهفته فقط سیصد گرم وزن گرفت 

خلاصه اینکه تو هفته ۳۸ دکترم نامه بستری داددوگفت دیگه بیا برا القای زایمان 

ومن باتوکل به خدا رفتم وهمش دعا میکردم دخترم سالم دنیا بیاد دختری که تو سونو اخر فقط دوکیلو وصد وزنش بود وخیلی کم بود

خلاصه زایمان منم به سلامت گذشت ودختر کوچولوم اومد بغلم 

نگم براتون که هرکی اومد دیدنم این جمله 

واااااای چقدر ریزه 

رو میگفت ولی من فقط شاکر خدا بودم که بچم سالمه 

ومیگفتم اشکال نداره بزرگ میشه 

ولی ته دلم ناراحت میشدم ازاینکه همه همینو میگن

ولی به لطف خدای بزرگ دخترم خیلی زود وزن گرفت 

وتوی دو ماهگی از ۲۲۳۰ که وزن تولدش بود رسیدبه ۵۱۰۰

وتوی چارماهگی هزار ماشالله ۷ ونیم وزنش بود که بهداشت گفت راستشو بگو چکارش کردی تپل شد گفتم مرغ وکباب دادم🤣🤣🤣🤣

ولی میدونم همش لطف ومعجزه خداس که بچم سریع رشد کرد وکمبود وزنش جبران کرد والانم شش ماهشه وخداروشکر هیچ مشکلی نداره وکمبود وزنم نداره وهمه چی نرمال وعشق هممونه 

اون زمانی که تو سایت دنبال مطلب واسه بچه های ای یوجی ار بودم  ومیخواستم مطمئن بشم کسی بچش مثل من بوده و الان سالمه باخودم عهد کردم منم بعدا بیام وتاپیک بزنم تا اگه کسی این جمله رو تو سونو شنید فکر نکنه یه مشکل بزرگه 

وچقدر فاجعس که بچش ریزه 

میخام بدونید این بچه ها زودتر وزن میگیرن فقط باید باعشق رسیدگی کنید ومدام شیر بدید وشیر خشک کمکی هم فراموش نشه وتوکل بر خدا کنید بچتون سالمه وقراره حسابی تپل مپل بشه 🥰🥰🥰🥰

تمااااام

Iugrیعنی نوزاد ریزه با  وزن کم ک ممکنه خونرسانی بهش ب خوبی انجام نشه  یا خدایی نکرده تو شرایط حاد قطع شه و جنین فوت شه برا همین تو سونوها شریان ناف و دقیق بررسی میکنن اگه نه بچه از نظر سالم بودن هیچ مشکلی نداره وقتی سونو داپلرت خوب بوده و تکرارش هم خوب بوده الکی استرس کشیدی منم همین مشکل و داشتم شکمم اینقد کوچیک بود اما وزنش به ۳ رسید بس چیزی خوردم

Iugrیعنی نوزاد ریزه با  وزن کم ک ممکنه خونرسانی بهش ب خوبی انجام نشه  یا خدایی نکرده تو شر ...

اره همش میترسیدم چیزیش باشه که وزن نمیگیره 

من تغذیه مو خیلی زیاد کردم از وقتی فهمیدم ولی تاثیر چندانی نداشت