2777
2789

دو سال و نیمه که با یه نفر تو رابطم

رابطه رو کاملا دو طرفه شروع کردیم دو تامونم بهم علاقمند شدیم

سال اول همه چی خوب بود همیشه هوامو داشت حتی نیم ساعتم ازم غافل نمیشد بعد یه سال کلی تغییر کرد دیگه مثل قبل ابراز علاقه نميکنه بم اهمیت نمیده همش بی محلی میکنه

هر چقدم باهاش حرف میزنم بهش میگم من خیلی اذیت میشن اینطوری...همیشه میگه وقت نمیکنم سرم شلوغه کار داشتم و...در حالیکه قبلا هم کار داشت ولی حتی پشت فرمون بم پیام میداد 

خیلی دوستش دارم هر کی جای من بود اینقدر تحمل نمیکرد همش منتظرم همه چی درست شه ولی انگار ن انگار...چند بار خواستم تمومش کنم نتونستم  چیکار کنم خستمممم خسته شدم از انتظار از غصه خوردن از گریه کردن...

سلام عزیزم بهتره ترک کنی ، تو نباید بسوزی و بسازی چون حتی ازدواج نکردی باهاش . 

و اینکه وقتی میری تو رابطه فرد باید بهت بها و آرامش بده باید وقتی گریه میکنی دورت بگرده باید خودش دلیل خوشی باشه نه اینکه قوز بالا قوز بشه !!! 

سعی کن فاصله بگیری و اون اگه تورو بخواد دنبالت میاد و از ترس ترک شدن رفتارشو اصلاح میکنه 

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بهتره ترک کنی ، تو نباید بسوزی و بسازی چون حتی ازدواج نکردی باهاش .  و اینکه وقتی م ...

چطوری فاصله بگیرم؟میشه بگید دقیقا باید چیکار کنم؟

وقتی باهاش سرد رفتار میکنم باهام گرم میگیره یکم درست میشه ولی وقتی که خوب میشم باهاش دوباره همون اش و همون کاسه...

حس میکنم غرورم له شده اعتماد به نفسمو ازم گرفته با این وضع عوض اینکه از اون بدم بیاد از خودم بدم میاد همش دنبال ایراد تو خودم میگردم با اینکه میدونم کم نذاشتم براش

میدونم چی‌ میگی اما متاسفانه تهش چیزی نصیبت نمیشه جز افسردگی درکت میکنم😔

الانم واقعا افسردم 

کاش هیچوقت نمیدیدمش از وقتی ک باهام اینطوری رفتار میکنه دیگ نمی‌فهمم حال خوب یعنی چی

چطوری فاصله بگیرم؟میشه بگید دقیقا باید چیکار کنم؟ وقتی باهاش سرد رفتار میکنم باهام گرم میگیره یکم د ...

باید باهاش صحبت کنی حتما و اینارو در میون بذاری 

لطفا رک باش تو رابطه اگه از چیزی ناراحتی سریع بیانش کن 

سریع مشکلاتتون بگو 

اگه دیدی اهمیت داد و سعی کرد بهتر بشه بمون 

ولی اگه دیدی بی اهمیت بود فقط و فقط رها کن و برو (کات کن ) و بازم اگه بخواد دنبالت میاد .

ببین مثال میزنم من یه سال اول رابطم نه صحبت می‌کردم نه مشکلاتمو میگفتم نه وقتی ناراحت میشدم بیانش میکردم !! 

از بعد یه مدت هرچی اذیتم کرد گفتم و رک بودم تو رابطه و رابطم خیلییییی بهتر شد طرف سعی کرد خودشو عوض کنه و اوکی هم شد 

توهم همین‌کارو بکن تو نباید بخاطر یه پسر تو رابطه گریه کنی ! اگه اینطوریه کات میکنی و بخاطر نبودش گریه میکنی دیگه .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
الانم واقعا افسردم  کاش هیچوقت نمیدیدمش از وقتی ک باهام اینطوری رفتار میکنه دیگ نمی‌فهمم حال خ ...

من کاملا درکت میکنم از ته قلبم درک کردم اما فاصله بگیر.با هر سرتو گرم کن حتی شده اینستا خود به خود سرد میشی بعد یه مدت. کافیه بخوای .من تجربه دارم

به نظرم نباید زیاد پا پیچ کسی شد .مرد و زن هم نداره .بیس چاری ادم  وقتشو با یکی بگذرونه خسته می ...

آدم نمیتونه نسبت به محلی های کسی که دوستش داره بی تفاوت باشه

من ازش انتظار ندارم ۲۴ ساعته برام وقت بذاره ولی انتظار دارم که باهام وقت بگذرونه مثل قبل باهام رفتار کنه اگه میخواست اینطوری بشه واسه چی خودشو به آب و آتیش میزد تا بم بفهمونه ک دوستم داره؟تاریخ انقضای عشقش تموم شد؟

باید باهاش صحبت کنی حتما و اینارو در میون بذاری  لطفا رک باش تو رابطه اگه از چیزی ناراحتی سریع ...

هزار بار گفتم 

ولی فقط معذرت خواهی میکنه و دلیل مسخره میاره تا قانعم کنه نباید از دستش ناراحت شم

من کاملا درکت میکنم از ته قلبم درک کردم اما فاصله بگیر.با هر سرتو گرم کن حتی شده اینستا خود به ...

مرسی عزیزم

در حال حاضر کلی درس رو سرم ریخته که میتونه جوری سرگرمم کنه قید خوابم بزنم ولی فکر و خیال و ناراحتی ولم نمیکنه 😅

مرسی عزیزم در حال حاضر کلی درس رو سرم ریخته که میتونه جوری سرگرمم کنه قید خوابم بزنم ولی فکر و خیال ...

خداروشکر همه این دوران رو گذروندم چون دیگه متوجه شدم چی میخوام خودمو پیدا کردم.با اولین ادمه بد که اومد تو زندگیم ازش درس نگرفتم و بقول معروف کائنات اینقدر ادم بد سرراهم اورد تازه یادم گرفتم.دیگم خودمو درگیر روابط پوچ  و بی سرانجام نکردم و نمیکنم. چون تهش افسردگیه. تنهایی بهتراز بودن با کسیه که قدرتو ندونه و بدتر اینکه میدونه از چی بدت میاد و تکرار میکنه.درواقع ضعفتو پیدا کرد و داره تفریح میکنه باهاش.پس غمت نباشه شما چیزیو از دست نمیدی

آدم نمیتونه نسبت به محلی های کسی که دوستش داره بی تفاوت باشه من ازش انتظار ندارم ۲۴ ساعته برام وقت ...

نمیدونم من اینجور رابطه ای نداشتم تا به حال ولی خب مسلما اول هر رابطه ای ادم صد خودش رو برا طرف میزاره بعد اا چون راحتتر میشه باطرفش یسری حرکاتی رو ک قبلا نمیزده رو انجام میده .البته که اینا همش کشکه چون ن از شما شناختی هست نه از,طرفتون .خلاصه که شماهم ن بیخیال طرف بشید نه خیلی,سوال پیچ .براخودتونم ی برنامه داشته باشین هم خیلی خوبه طرف بهونه نمیکنه که بیکارید و از رو بیکاریتونه ک پیگیرشین .نمیدونم چقدر درست گفتم چقدر نه 

خداروشکر همه این دوران رو گذروندم چون دیگه متوجه شدم چی میخوام خودمو پیدا کردم.با اولین ادمه بد که ا ...

اگه تموم کنم چقدر طول میکشه حالم خوب شه؟

میترسم بعد ها همش حسرت داشتنشو بخورم 

اگه تموم کنم چقدر طول میکشه حالم خوب شه؟ میترسم بعد ها همش حسرت داشتنشو بخورم 

بستگی به خودت داره چقدر طول بکشه.یکی زودتر یکی دیرتر

اما بهت قول میدم بلاخره واست بی اهمیت میشه..اگر تمام تلاشتو واسه حفظ رابطه کردی سرانجام نداشت فاصله بگیر بذار اون آقا تلاش کنه.باور کن با فاصله ی شما اون سمتت میاد اما بازم تضمینی به اخر رابطه چی میشه نیست. من میگم اگر تلاشتو کردی خیالت راحته که کردی دیگه فاصله بگیر اگر سمتت اومد رک حرفاتو بزن اگررررر بازم تکرار کرد بدون خداحافظی برو. خیلی اعتماد به نفس میگیری