2777
2789

هم خام میشه هم پخته

خام روغن بیشتری می‌کشه ولی خشک و نازک میشه

سلیقه‌ایه

سیب‌زمینی و تخم مرغ و نمک اصلیه من ادویه هم متنوع می‌زنم ولی کم که خوشمزه بشه

فلفل قرمز و پودر پیاز و پودر سیر و پاپریکای دودی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من معمولا نیم پز میکنم، بعد حسابی میکوبم. تخم مرغ و یه کوچولو ارد و جعفری و گشنیز و فلفل سیاه و پودر زیره و زردچوبه و نمک رو مخلوط میکنم و میزارم تو یخچال خنک بشه، خنک که شد روغن کمی جذب میکنه و بعدش سرخ میکنم

سیب زمینی رنده شده

یک عدد تخم مرغ

زرد چوبه

نعنای خشک شده(کم)

پونه ی خشک شده(کم)

(من سبزی خوردن که تهش میمونه میزارم خشک میشه و‌پودرش میکنم از اونم میزنم از این بیشتر از اون دوتای دیگه)

فلفل سیاه

پیاز رنده شده

بعدم سرخ

فقط خام 

سیب زمینی رنده آبش میگیرم +پیاز رنده+ نمک +فلفل+ زردچوبه+ پودرکاری+ترخون خشک + ی عصاره گوشت+ پودر سیر هم میزنم +ی تخم مرغ+ اگه احتیاج به آرد باشه آرد سوخاری میزنم +قالب گرد میریزم سرخ میکنم عالی میشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘