2777
2789
عنوان

مشاوره بدین

40 بازدید | 7 پست

چکار کنیم از کارای خانواده شوهر کمتر حرص بخوریم به زندگیمون لطمه وارد نشه . منکه توداری میکنم ولی از درون دارم داغون میشم . چکار کنم این موقع ها حتی حوصله شوهرمم ندارم . نمیتونم آرام باشم 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سخته خدایی.ولی به این فک کن بی اهمیتی بدترین جوابه.من اوایل صبور نبودم یاگریه میکردم یا باشوهرم دعوا.ولی دیدم شوهرم هیچ تقصیری نداره فقط داره له میشه این وسط.ازیه جایی ب بعد رابطمو کم کردم پیش مادرشوهرم نمی نشستم توجمع که فرصت نکنه چیزی بگه.خونمونم عوض کردیم دیگه پیششون نیستم😊

سخته خدایی.ولی به این فک کن بی اهمیتی بدترین جوابه.من اوایل صبور نبودم یاگریه میکردم یا باشوهرم دعوا ...

مننم رابطه مو کم کردم از محبت های ظاهریش حرص میخورم چکار کنم خیلی دارم اذیت میشم .شوهرم خوبه مهربانه با من ولی نمیتونه قبول کنه این ظاهر رو 

مننم رابطه مو کم کردم از محبت های ظاهریش حرص میخورم چکار کنم خیلی دارم اذیت میشم .شوهرم خوبه مهربانه ...

ببین فقط خودتو بذار جای شوهرت.توبودی قطعا نه دوست داشتی میونه ها خراب بشه نه همسرومادرت ناراحت بشن.اصلا کاری به شوهرت نداشته باش اگه دخالت نمیکنه یابخاطرمادرش باهات بحث نمیکنه.خودت سعی کن مودبانه جوابشو بدی یا اگه دیدی میخوادناراحتت کنه اازاونجا بزنی بیرون یا بری مثلا دستاتوبشوری.واسه منم خیلی سخت بود حتی الانم یادحرفاش میفتم طپش قلب میگیرم.ولی به این فک میکنم اون الان داره خوش میگذرونه چون مسافرته همش ومن روازمو خراب میکنم الکی.واسه همین حواسموپرت میکنم

پسرمو‌ امروز برد خونه ش فقط دارم حرص میخورم به من بی اعتناعه 

توی تایپیکهاتون دیدم همیشه از همین مشکلتون نوشتی، دوست عزیزم اگه به همین روش ادامه بدی زندگی هم تغییری نخواهد کرد. اگه میتونی یمشاور خوب پیدا کن و ازش راهنمایی بخواد. در کنارش حتما حتما در مورد خودت آگاهی پیدا کن، در مورد مشکلات روانشناسی که هر کدوم از ما داریم. در مورد عزت نفس نداشته‌مون که اگه بیشترش کنیم چقدر تو زندگیمون تاثیر داره. در مورد ۱۸ تله زندگی بخون و ببین تو کدوم تله گیر افتادی چون همه‌مون ی تله داریم که داره بهمون اسیب میزنه. نظرم اینه که شما نمیتونی دیگران رو تغییر بدی ولی خودت رو میتونی. شما هر چی به سمت شخصیت سالمتر بری ذهنیاتت تغیر میگنه، افکارت عوض میشه، گفتار و رفتارت بهتر میشه و ادمای اطرافت هم. دنیا رو نمیشه تغییر داد، باید خودمون رو تغییر بدیم. پادکستهای دکتر شکوری توی رادیو همراه رو گوش کنید. فایلای صوتی  دکتر هلاکویی رو گوش کنید. برای داشتن ی زندگی بهتر باید تلاش کرد و یاد گرفت