2777
2789
عنوان

گن ساعت شنی

399 بازدید | 27 پست

بچه ها برای مراسم میخوام 

لباسم مال دوران قبل بارداریم

هیکلم رو فرم بوده 

الان شکمم شل شده 

‌پهلو هم دارم

چه گنی بگیرم که برای زیر لباس مجلسی مناسب باشه

توی نت جایی میشناسین؟

تجربه هاتون از گن زیر لباس زیر چیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی جمع میکنه عالیه ولی ممکنه فشارش اذیتت کنه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
منم اتفاقا میخواستم بخرم همین روزا،دوست ندارم میرم بیرون شکمم معلوم باشه،ساعت شنی برای استفاده روزان ...

اصلا نمیدونم 

تا حالا گن نداشتم 

نمیخوام هزینه کنم برای لباس جدید 

‌میخوام ببینم با گن میشه همینو بپوشم 

اصلا نمیدونم  تا حالا گن نداشتم  نمیخوام هزینه کنم برای لباس جدید  ‌میخوام ببینم ب ...

من از این مدل قدیمی ها بود استفاده کرده شام اگر به اندازه بخوری سخت نیست و باید سایزشو طوری برداری که فقط کشیده کنه شکمت تخت شه نه اینکه فشار بده

شما داشتین؟ چه مارکی هست؟ از رو لباس مشخص گن بستیم؟ چون خیلی حالت سنجاق سنجاق داره 

من ساعت شنی نداشتم از این معمولی های چسبی داشتم از زیر لباس هم معلوم نبود

ولی ساعت شنی فشارش واسه فرم دهی بدن بیشتره

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
شما داشتین؟ چه مارکی هست؟ از رو لباس مشخص گن بستیم؟ چون خیلی حالت سنجاق سنجاق داره 

اکه دی.جی کالا داری برو نظرات رو بخون

سلام عزیزم من داشتم زیر لباس مجلسی اگه پوشیده هست و چربی زیر بغل و پشت کتف ندارید مدل شکمی بگیر رنگ کرم و مدل ۲۵ که فرم ساعت شنی بیشتری به بدن میده 

از پیجی گرفتم که هم اصل کلمبیا و ضمانت اصالت کالا و تعویض سایز هم دارن مشاوره های خرید خوبی هم میدم