2777
2789
عنوان

گن ساعت شنی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 27 پست
منم اتفاقا میخواستم بخرم همین روزا،دوست ندارم میرم بیرون شکمم معلوم باشه،ساعت شنی برای استفاده روزان ...

گن ساعت شنی برای استفاده روزانه 

برای زیر لباس مجلسی

برای باشگاه.برای حتی توی خونه بپوش کارهای روزمره انجام بده 

هم کمر درد تسکین میده .حتی برای دردهای پریودی هم خوبه .حالت قوز نشستن هم اصلاح می‌کنه 

من خیلی ازش راضی حلالشون باشه پولی که دادم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه فشار میاره ب شکم نمیشه راحت بشینی

نه عزیزم من الان سه ماهه می‌پوشم چند وقت دیگه قراره سایز جدید سفارش بدم 

خیلی راحته اشتهام کم کرده.

از یه نظرم باید بگم که خب ماهیچه های شکممون خیلی ضعیفه و خیلی شل میشیم یه مدت که این ببندید دیگه خیلی صاف و بدون قوز نشستن عادت میکنیم 

اصلا نمیدونم  تا حالا گن نداشتم  نمیخوام هزینه کنم برای لباس جدید  ‌میخوام ببینم ب ...

الان عزیزم هزینه گن درست حسابی و اصل همون کم کم قیمت یه لباس مجلسی در میاد عزیزم اما خب گن یه چیز که همیشه میتونی بپوشید اما لباس مجلسی کلا شاید دوتا مجلس 

عزیزم واقعا قابل تحمل هست من میخوام بخرم ولی شک دارم

اره عزیزم قابل تحمل ببین میخام منطقی باشم .من خودم شخصا ۳۰ کیلو اضافه وزن داشتم بخوای حساب کنی یعنی ۳ کیسه برنج ده کیلویی رو دوشم حمل میکردم پس پوشیدن یه گن ۸۰۰ گرمی به نفع خودمه ۱۰۰ درصد برام قابل تحمل تره.حالاشمارو نمی‌دونم چقدر اضافه وزن دارید .اما مدل ۲۵ فنرش راحتی بهتری نسبت به ۹ فنرش داره 

اره عزیزم قابل تحمل ببین میخام منطقی باشم .من خودم شخصا ۳۰ کیلو اضافه وزن داشتم بخوای حساب کنی یعنی ...

ممنونم عزیزم راستش من اضافه وزنم ۲ تا ۳ کیلو هست ولی زیر شکمم کمی هست که عمل هم همسرم اجازه نمیده 

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
ممنونم عزیزم راستش من اضافه وزنم ۲ تا ۳ کیلو هست ولی زیر شکمم کمی هست که عمل هم همسرم اجازه نمیده&nb ...

عزیزم این اصلا اضافه وزن حساب نمیشه که بخوای عمل کنی گلم همون گن ساعت شنی عالی برای شما اگه سختته ۹ فنر هاش سبک تره و همون کارایی برات داره