2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی ک ف ال پاسوز می‌گرفت درس مشخصات کسی ک بهم طلسم کرده بود درس گفت 

دومین گفت فلان روز ماشین می‌خرید ک خریدیم 

سومیش هم آقا بود موکل داره خیلی دقیق گفت 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

راستش من اعتقاد ندارم

ولی چند سال قبل یکی بود برام یه ف ال گرفت

گفت یه سفر در پیش داری

یه آزمون داری

مهاجرت از جایی که هستی داری

با 3 نفر آشنا خواهی شد احساسی

یکیش به ثمر میشینه اسمش ر ا ی م داره

بهبود مالی داری

و ....

بیمار میشی و ...

همش درست از آب درومد لامصب

هر دفعه انجام دادم به عقل خودم شک کردم😁 گفتم بار اخره که سرنوشتمو بدم رمال بخونه سرنوشت دست خداس ...

البته دو بار انجام دادم اونم تحت تاثیر حرف بقیه🤣

رفتم دیدم یه اخوند بی خاصیتی که اول باید تریاکشو بکشه تا حالش جا بیاد میخواد برا من کتاب باز کنه🥴

منکه به این چیزا اعتقاد ندارم ولی عمه ام با شوهرش میخواستن برن پیش شخصی که سر کتاب باز میکرد چون میرنرد بود و صدای ضعیفی داشت از من خواستن همراهشون برم تا اقاهه هر چی گفت و یاداشت کنم براشون شوهر عمه ام یه مشکل اداری دلشت میخواست ببینه حل میشه یا نه وقتی رفتیم اقاهه رمل و استطراب ریخت و گفت دو ماه دیگه مشکلت حل میشه که شد.بعد گفت ۵ تا پسر داری که چند وقت دیگه میشه ۶ تا یکی از پسرات هم دو بخته اس از اونجا اوندیم بیرون منو عمه ام خندیدیم گفتیم یارو چرت و پرت میگه تو که ۴ تا پسر داری و یائسه شدی و دیگه بجه دار نمیشی غافل از اینکه شوهرش یواشکی زن گرفته بود و یه پسر هم داشت و یه پسر هم باردار بود 

[QUOTE=290975394]سلام بهتون درخواست دوستی دادم لطفا شمارشونو برام بزارید[/QUOTEسلام عزیزم این موضوع ماله حداقل ۱۳ ساله پیشه واون اقا یه پیرمردی بودن که یکی دوسال بعد فوت شدن چون کهولت سن داشتن خیلی کم مراجعه قبول میکردن باید حتما سفارش شده از طرف شخصی میبودن من حتی شنیده بودم از مسئولین رده بالا پیش ایشون میان برای سر کتاب