قضیه این پسرای هرزه که میان فیلم دخترای دانش اموزو پخش میکنن چیه؟واسه چی اینکارو میکنن؟ امروز خواهرزادم داشته از مدرسه برمیگشته با دوستاش بوده مقنعه هم داشتن دو جا ازشون فیلم گرفتن چرا؟؟؟ این بچه داره از استرس میمیره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وای وای دختری که اخلاقیاتش با دهه خودش نخوره تو اینده به مشکل برمیخوره
نه اتفاقا خوبه محتاط باشه این دخترایی هم که الان دیگه خیلی نترس شدن و کارا عجیب میکنن با توجه به شرایط گند جامعه ای که داریم بیشتر سر خودشونو به باد میدن و روحی داغون میشن
نه اتفاقا خوبه محتاط باشه این دخترایی هم که الان دیگه خیلی نترس شدن و کارا عجیب میکنن با توجه به شرا ...
این دیگه محتاط بودن نیست از وضعیت جامعه عقب موندنه یه زمان بزرگ میشه میبینه دور و برش پر گرگه این ساده مونده از همشون هم زخم خورده همین الانش هم روانش بخاطر تفکر غلطش بهم ریخته
😄پارسال برای من پیش امد اینجا سیل امده بود مجبور شدم از ی آبی رد بشم(تا زانوم بود)چشتون روز بد نبینه دیدم ی گله پسر دارن فیلم میگیرن تشویقم میکنن خدا خفشون کنه آخه این چه کاری هست چقدر استرس داشتم آخه من داشتم برای خودم همزمان نق هم میزدم(متوجه نشدم اولش ک اونام هستن)