2777
2789
عنوان

الهی خدا لعنتتون کنه روانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 57 پست
خدا لعنتشون کنه اون پسرا رو نمیگم ها اونا که یه مشت بی شرفن ولی اون مدیر بی شرف تر که بچه هارو اینجو ...

حتما از این مدرسه سختگیرا با مدیر مذهبی هستش که الکی خط و نشون میکشه برا بچه ها 

زمان خودممونم همین بود دیگه 

والا من یادمه زمان ما هم فیلم و عکس تو کوچه میگرفتن 

اینا دیوونن 

بگو مادرش بره به مدیر جریان بگه خوب بیان تو کوچه مواظب بچه ها باشن 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای دختری که اخلاقیاتش با دهه خودش نخوره تو اینده به مشکل برمیخوره 

نه اتفاقا خوبه محتاط باشه این دخترایی هم که الان دیگه خیلی نترس شدن و کارا عجیب میکنن با توجه به شرایط گند جامعه ای که داریم بیشتر سر خودشونو  به باد میدن و روحی داغون میشن

حتما از این مدرسه سختگیرا با مدیر مذهبی هستش که الکی خط و نشون میکشه برا بچه ها  زمان خودممونم ...

مدرسه دولتیه دیگه پول که نمیگیرن همینجوری فرت فرت بچه هارو اخراج میکنن نمره کم میکنن

مدرسه دولتیه دیگه پول که نمیگیرن همینجوری فرت فرت بچه هارو اخراج میکنن نمره کم میکنن

بیخود کردن 

این چیزی نیست که بخوان اخراج کنن 

الکی 

دیگه...والا...دیگه...

نه اتفاقا خوبه محتاط باشه این دخترایی هم که الان دیگه خیلی نترس شدن و کارا عجیب میکنن با توجه به شرا ...

این دیگه محتاط بودن نیست از وضعیت جامعه عقب موندنه یه زمان بزرگ میشه میبینه دور و برش پر گرگه این ساده مونده از همشون هم زخم خورده همین الانش هم روانش بخاطر تفکر غلطش بهم ریخته

وای وای بچه ای که اخلاقیاتش با دهه خودش نخوره تو اینده به مشکل برمیخوره 

نه اتفاقا یه سری دانش اموز دارم که به جای اینکه به فکر آینده باشن به فکر رنگ مو و پرسینگ و دوس پسرشونن

این دیگه محتاط بودن نیست از وضعیت جامعه عقب موندنه یه زمان بزرگ میشه میبینه دور و برش پر گرگه این سا ...

اینقدر ترسیدن اره دیگه خوب نیست خصوصا الان که کلا اوضاع فرق کرده ملت یه کارا میکنن که من ۳۲ ساله جراتش ندارم 

ولی خوب بازم حواست باشه بهتر از حرص خوردن بعدشه 

چی بگم والا

روز به روز بدتر از دیروز میشیم

خواهرم میگه دبیراش خیلی خوبن وگرنه یه دیقه هم نمیموند تو این مدرسه

ان شالله که زودتر درسش تموم شه و بزرگتر شه الکی بابت این چیزا نترسه و استرس نگیره 

ول کن بابا دنیا دو روزه 

اینقدر ما ترسیدیم آخرش چی شد 

ولش

نه اتفاقا یه سری دانش اموز دارم که به جای اینکه به فکر آینده باشن به فکر رنگ مو و پرسینگ و دوس پسرشو ...

اینده رو باید ول کن به فکر حال بود از همین حال چیزی یاد نگیری وقتی برسی به اینده میبینی چقدر عقبی 

😄پارسال برای من پیش امد اینجا سیل امده بود مجبور شدم از ی آبی رد بشم(تا زانوم بود)چشتون روز بد نبینه دیدم ی گله پسر دارن فیلم میگیرن تشویقم میکنن خدا خفشون کنه آخه این چه کاری هست چقدر استرس داشتم آخه من داشتم برای خودم همزمان نق هم میزدم(متوجه نشدم اولش ک اونام هستن)