2777
2789
عنوان

الهی خدا لعنتتون کنه روانیا

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مگع نمیگی با لباس مدرسه بود پس با اون ابرو نمیره نترس

اتفاقا چون با لباس مدرسه بوده مدیر عوضیشون درجا اخراج میکنه قبلا هم پیش اومده بود اخراج کرده اونم دائم

داشتن حرف میزدن و میخندیدن  افکار ما اینجوری نیس دوستاشم بدترن هی جو دادن چون خانواده بعضیاشون ...

اصلا وسط خیابون زدن تو سرو کله هم ،باهاش حرف بزن بگو اصلا مهم نیست اونام هیچ غلطی نمیتونن بکنن

اصلا وسط خیابون زدن تو سرو کله هم ،باهاش حرف بزن بگو اصلا مهم نیست اونام هیچ غلطی نمیتونن بکنن

به مامانش بگم یا خودش صحبت کنه اومده خونه من به گریه 

داشتن حرف میزدن و میخندیدن  افکار ما اینجوری نیس دوستاشم بدترن هی جو دادن چون خانواده بعضیاشون ...

اسی ببخشید ایجور میگم یارو خط با س نش تو عکساش مشخصه کف اینستاس غصه نمیخوره اونوقت بچه رو الکی از یه فیلم نترسون بگو حتی اگه پخش شه هم حجاب داشتی چیزی نمیشه 

بعد اونا نمیخوان پخش کنن اونا یه مشت اسکلن فقط برا لوس بازی اینکارا میکنن 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دوتا پسر به یه دختر تجاوز کردن یا نمیدونم شایدم خود دختره خواسته بعد این دوتا از رابطه فیلم گرفتن ال ...

بهش بگو به پلیس فتا بگه. حتی اگه به میل خودش بوده. پلیس کاری نداره. 

ولی اون پسرو میبرن بلایی سرش میارن که اسم دختر تو ذهنش نیاد. 

زنِ شوهر دار رفت با دوست پسرش. فیلمشو گرفتن. پلیس جریانو جوری جمع کرد که حتی شوهرِ زنِ خبر دار نشد. 

بگو الان بگی قانون حمایتت میکنه. خانوادتم نمیزارن بفهمن.  اصلا نمیزارن هیچ کس بفهمه. 

ولی اگه با مواد بگیرنت . با توجه به شرایط کشور. اشوب به پا میکنی. خدا میدونه چه حکمی برات بدن. کل کشور هم مطلع میشن. 

اسی ببخشید ایجور میگم یارو خط با س نش تو عکساش مشخصه کف اینستاس غصه نمیخوره اونوقت بچه رو الکی از یه ...

فقط ۱۲ سالشه فکر میکنه الان دیگه ابروش میره مدرسشم اخراجش میکنن هرچی بهش میگم اروم نمیگیره

فقط ۱۲ سالشه فکر میکنه الان دیگه ابروش میره مدرسشم اخراجش میکنن هرچی بهش میگم اروم نمیگیره

خوب بخاطر همین حرفایی ماها زدیم دختر باید مواظب ابروش باشه فلان و چلان بچه ترسیده

مطمئن کن ربطی به مدرسه نداره گلم عزیزم

الکی هم نترسه 

بگو کلی عکس کف اینستاس 

دیگه گذشت زمانی ملت از عکس ها میترسیدن و سو استفاده میکردن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
به مامانش بگم یا خودش صحبت کنه اومده خونه من به گریه 

عزیزم کلی دلداریش بده. و بهش یاد بده تا اخر عمرش اگه هر فیلمیییییی ازش گرفتن.همگی حمایتش میکنید. پلیس مثل برادر حمایتش میکنه. 

همین الان. همین الان ترس رو از دل این بچه بریز. که بدونه وقتی گناهکار نیست نباید بترسه و رنج بکشه

خوب بخاطر همین حرفایی ماها زدیم دختر باید مواظب ابروش باشه فلان و چلان بچه ترسیده مطمئن کن ربطی به ...

خدا لعنتشون کنه اون پسرا رو نمیگم ها اونا که یه مشت بی شرفن ولی اون مدیر بی شرف تر که بچه هارو اینجوری ترسونده