2777
2789
عنوان

درچه حالین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 77 پست

فردا صب میخام برم منزل پدری ۷.۸ماهی بمونم هوثلع ندارم خونم ترکیده هیچی جم و جور نکردم هنوز🤒🚶‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت دیر نیست 🤍🤍

چرا برامن دیره ازشانس بدم یه شوهری گیرم اومده که درست مثل نگهبان درجهنم نمیزاره هیچ پیشرفتی بکنم شاید اگه منم میتونستم ازخونه راحت برم بیرون اینقدر افسرده نمیشدم

وا مگه پایین تنت چشه؟

منظورش ک ون گشادشه🤣🤣🤣🤣💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
فردا صب میخام برم منزل پدری ۷.۸ماهی بمونم هوثلع ندارم خونم ترکیده هیچی جم و جور نکردم هنوز🤒🚶‍♀️

چرا ۷یا۸ ماه؟بارداری؟من یک هفته هم نمیتونم خونه پدریم تحمل کنم