2777
2789
عنوان

درچه حالین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 77 پست
ماشاالله چه زرنگ وکدبانو نوش جون

بلع عزیزم ممنون .البته از هفت و نیم صبح بیدارم هر روز .کارام تا ۱۱ تمومه 

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۷ بیدار شدم پسرمو فرستادم مدرسه بعد با همسرم صبحونه خوردیم خونه رو مرتب کردم آبگوشت گذاشتم رفتم دفتر پلیس +۱۰برا کارت سوخت بعد اومدم سبزی خوردن گرفتم رفتم خونه مامانم با هم  پاک کردیم بعد رفتم ماست خریدم اومدم خونه سبزی ها و ظرفها رو شستم الان استراحت کنم بعد دوش بگیرم عصر باید برم مهمونی 

دیروزرفته بودیم پل طبیعت هوا بادی بود سرما خوردم عجییب

کارارو کردم با این حالم الان درازکشیدم

میخام بلند شم ی سوپ بزارم برای ناهار اگه بتونم البته

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خانواده که گند میزنن به روانت اونم خودت که داغونی👌برام صلوات بفرست داغونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سالم و سلامت باشین ان شاءالله 

من کرمان  از اون هفته چند ساعتی روزها روشن میکنم

ما تازه امروز روشن کردیدم کندم بود ولی یخ زدم

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
من ۷ بیدار شدم پسرمو فرستادم مدرسه بعد با همسرم صبحونه خوردیم خونه رو مرتب کردم آبگوشت گذاشتم رفتم د ...

چه پر انرژی😃

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔