2777
2789
عنوان

درچه حالین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 77 پست

من امروز از اون روزای گندمه از ۷ و نیم صبح بیدارم از همون لحظه هم تو نی نی سایتم دارم کامنت میذارم سینکم پر ظرف نه حال دارم خودم بشورم نه حال دارم بچینم تو ماشین،گازمم کثیفه خونمم که بازار شامه،ناهار دارم شکر خدا ولی شام باید بذارم بچمم داره خونه رو میترکونه فقط خدا میدونه کی بترکم برم سراغش😵‍💫🥱تازه به پتو هم خمیر دندون مالیده اونم باید بشورم😩😩

بلندترین فریاد من سکوت من است...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندروز دیگه عروسیمه دارم رقص تمرین میکنم

مبارک باشه😍💃💃

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
۷ ۸ ماه🫡 چتر خوبیه😂

باردارم شهر غریب تک و تنا☹

زایمان زودرسم داشتم قبلا میرم مراقبتهای لازمو ازم انجام بدن منم بخورم بخابم تا زایمان🤣🤣🤣🤣💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
چرا ۷یا۸ ماه؟بارداری؟من یک هفته هم نمیتونم خونه پدریم تحمل کنم

اره شهر غریبم تک و تنا

شوهرمم صب میره شب میاد 

میترسم 😐🚶‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
من امروز از اون روزای گندمه از ۷ و نیم صبح بیدارم از همون لحظه هم تو نی نی سایتم دارم کامنت میذارم س ...

منم کاهی اینطوری میشه حالم ولی ایندفعه خیلی طول کشیده 😣

ساعت ده و نیم بیدار شدم صبونه الویه داشتم یکم خوردم الان چایی ریختم بر خودم لش کردم 

کلی ظرف دارم بر شستن 

کلی لباس برای اتو کردن 

ولی فندقم نمیزاره سر پا وایمیسم کمرم درد میکنه😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
اره شهر غریبم تک و تنا شوهرمم صب میره شب میاد  میترسم 😐🚶‍♀️

اوقی 🥺 دلت میاد تنهاش بزاری

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔