فردا قراره عمل بشم کلی استرس دارم هر چی بگم کمه ، بعد از صبح پاشدیم شوهرم انگار اصلا منو نمیبینه هیچوقت مادرش نمیومد بالا با ما صبحانه بخوره ، داشتم باهاش حرف میزدم یهویی پاشده رفته پایین در خونه مادرش اصرار اوردتش بالا ، مادرش که حرف میزنه همش نگاش میکنه میخنده ولی من که حرف میزنم نگاش اصلا جای دیگس بعد میگه سرم شلوغه کاره ، هر بار دو طبقه تا پایین میرم ازش خدافظی کنم قبل سر کار رفتن بعد خیلی وقتا گوشی دستشه داره جواب مشتری میده بدون اینکه خدافظی کنه میره من اون همه پله رو میرم بالا ، بعد امروز تا در ورودی رفت هر چی صدا زد مامان خدافظ مادرش نشنید ، پاشد رفت بالا ازش خدافظی کرد بعدشم رفت اصلا انگار نه انگار منم هستم
بهش بگو مستقیم حرفاتو بهش بزن.چرا اونقدری ک به مادرت توجه میکنی به من نمیکنی؟اگه میخواستی به من توجه ...
هر چی میگم بهش اصلا انگار نه انگار میگه من حوصله حاشیه ندارم تو رو همه چی حساسی ، بخدا حساس نیستم ، صبح بهش گفتم فردا این موقع من تو اتاق عمل اصلا نیستم صبحانه بخوریم هیچی نگفت رقت مامانش رو صدا زد ، از سر کارم میاد همینه هزار بار به اون میگه چطوری خوبی ولی به من اصلا
هر چی میگم بهش اصلا انگار نه انگار میگه من حوصله حاشیه ندارم تو رو همه چی حساسی ، بخدا حساس نی ...
حق داری حساس بشی.به نظرم یه فکری کن تا رخت خوابم نبرده خونه مامانش پهن کنه...مگه پدر شوهرت فوت کرده احیانا؟؟ک اینقدر هوای مامانشو داره؟این همه توجه فقط از لوس بازی و وابستگی اشتباه میاد🤧جوری تربیتش کرده ک لوس و نُنُر شده😬
اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
حق داری حساس بشی.به نظرم یه فکری کن تا رخت خوابم نبرده خونه مامانش پهن کنه...مگه پدر شوهرت فوت کرده ...
پدرش فوت کرده ، هیچی برام کم نمیزاره ولی فقط بعد مادی نیست منم دوست دارم بهم توجه بشه امروز خیلی استرس دارم فردا وقت عملمه اونوقت همش حواسش پیش مادرش بود
پدرش فوت کرده ، هیچی برام کم نمیزاره ولی فقط بعد مادی نیست منم دوست دارم بهم توجه بشه امروز خیلی است ...
خب پس بخاطر همینم هست حدس زدم ک پدرشوهرت فوت کرده باشه.خب آدم بخاطر مادیات ازدواج نمیکنه ک😊 شوهرت باید جایگاه خودش و دیگران رو بدونه🧐هر کسی جای خودش!نباید همه چی رو اختصاص به یه نفر بده که🥴اینجوری سنگ رو سنگ بند نمیشه عزیزم.بهش این حرفا رو بزن و بگو جایگاه خودتو بدون و متوجه کارات بشو...شوهرت داره همه چیو باهم قاطی میکنه و متوجه این مسئله هم نمیشه تا وقتی حرف نزنی
اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
خب پس بخاطر همینم هست حدس زدم ک پدرشوهرت فوت کرده باشه.خب آدم بخاطر مادیات ازدواج نمیکنه ک😊 شوهرت ب ...
بخدا بارها بهش گفتم مسافرت تا دلت بخواد میبره ولی ۲ تایی فقط یبار رفتیم همیشه با اصرار و زور مادرش هم میاره هر چی هم میگم خیلی سرد فقط میگه مثلا قراره چیکار کنیم که اون باشه نمیتونیم