2777
2789

من الان ۳ تا دختر دارم سال ۹۷ دوقلوهام به دنیا اومدن..امشب نی نی سایتموپیدا کردم بعد ۴ سال...دوقلوهام رفتن تو ۵ سالگی آخ که چقدر حرف دیگران‌برام‌مهم بود چقد اشک ریختم چرا ۳ تا دختر دارم حاملگیم برام زهر مار شد الان خوشبخت ترینم خیلی خوشحالم روزی صدبار میگم خدایا منو ببخش بابت ناشکری هایی که کردم الان هرگز دوس ندارم پسر دار شم یعنی اصلا بهش فکر هم نمیکنم اونایی هم که پسر دارن خدا بهشون ببخشه پسر و دختر هیچ فرقی نداره وقتی بچه های آدم به دنیا میان و صورتشون رو میبینی دیگه حرف و تعنه دیگران برات مهم نیست آنقدر بچهام شیرینن که همه چی فراموشم شده تو رو خدا به خاطر دختر یا پسر بودن بچهاتون اصلا ناراحت نباشید بچه فقط سالم باشه دخترام چقدرم روزی دارن و هزاران بار زندگیم شیرین تر شده خداروهزاران هزار مرتبه شکر 💝💝💝

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

دختر داشتن خیلییییییی خوبه 

من هم پسر دارم هم دختر،  واقعا دختر یه چیز دیگه س 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سایه تون بر سر بچه هاتون مستدام 

ممنونم عزیزم 😘

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

من وقتی فهمیدم بچم دختره شوکه شدم ازینکه خدابلاخره لایقم دونست و بهم دادش بخداتااخر عمرم مدیون خدامم بخاطر بزرگترین هدیه ای ک بهم دادهنوزدنیانیومده ول از ذوق داشتنش بارها گریه کردم برام دعاکن سالم بیاد بغلم

هرچه دادم به اوحلالش باد
منکه اقدامم ولی واقعا جنسیت برام مهم نیست چون ناشکری میدونم و عواقب بدی داره

منم  وقتی دختر بودم آرزو میکردم دخترای زیادی داشته باشم اما اطرافیان باعث شدن تا آخر عمرم عذاب وجدان دارم

😍بودن هر دو جنس درگرو وجود همدیگست پس واقعا فرقی نداره

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤