2777
2789
عنوان

کسایی که دختر باردارید و ناراحتید.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 35 پست

اینجا نمیدونم چرا اینجوریه هرکی دختر حامله میشه انگار دور از جونش گربه حامله شده آخه یعنی چی مگه بچه دختر پسر داره خدا به هرکسی دختر نمیده اسم خودم رویاس یه دختر سه ساله دارم روشا از خدا میخوام یه دخترم بهم بده بزارم رزا خیلی خوب میشه🤩

وکیل شیطون بلا💛تعلیق شده کاربر دانشجو حقوق

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍بودن هر دو جنس درگرو وجود همدیگست پس واقعا فرقی نداره

خداوند هر جنسی به آدم‌بده باید شکر گزار باشیم هیچ فرقی نداره وقتی بچه به دنیا میاد آدم مبفهمه چه اشتباهی کرده

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

به قول بزرگی می گفت بعضی از مردم این دوره زمونه از عرب جاهلیت ۱۴۰۰ سال پیش هم عقب مونده ترن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

دختر رحمته، دختر یه چیز دیگس، هرچی باشه سالم و سلامت و صالح باشه، من یه پسر دارم پنج سالشه، آرزومه یه دخترم داشته باشم ولی فعلا جرعت ندارم برا دومی اقدام کنم میترسم 

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

ما خودمون سه تا دختریم بابام واسه منو خواهر اولیم دست خالی رفته بیمارستان ولی واسه خواهر سومیم با طلا رفته تازه گوسفندم کشته پاشون قضیه سی سال پیشه 

تعجب میکنم تو این سایت میخونم شوهرم بچمون دختر شد  اخم کرد فلان کرد یا خودشون غم عالم میگیرن

مهم اینه که ما سه تا خواهر که ثمره عشق پدرمادرمیم الان موفقیم و جونمون واسه پدر مادرمون میره

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اینجا نمیدونم چرا اینجوریه هرکی دختر حامله میشه انگار دور از جونش گربه حامله شده آخه یعنی چی مگه بچه ...

واقعا اطرافیان باعث میشن ولی حیفه آدم بخاطر دیگران زندگی رو تلخ کنه واقعا الان مثل قدیم نیست بچه زیاد اگر باز هم بچه بیارم دوس دارم دختر باشه خیلی اشتباه کردم به حرف دیگران گریه کردم

امام رضای عزیزم 🥰ای ضامن آهو ممنونم که ازت که منت سرم گذاشتی و پادرمیانی کردی🤲  یه داداش به دخترام بخشیدی  فداتشم ضامن آهو دامن همه مادران دنیا رو سبز کن و همه رو آرزوهاشون برسون برای حاجت روایی همه مادران صلوات بگید🙏قول میدم اولین سفر پسرم حرم خودت باشه💝

واقعا اطرافیان باعث میشن ولی حیفه آدم بخاطر دیگران زندگی رو تلخ کنه واقعا الان مثل قدیم نیست بچه زیا ...

آره فقط دیگران تاثیر میزارن وگرنه یه مادر همیشه مادره حتی اگه دور ازجون بچش ناقص باشه

وکیل شیطون بلا💛تعلیق شده کاربر دانشجو حقوق
ما خودمون سه تا دختریم بابام واسه منو خواهر اولیم دست خالی رفته بیمارستان ولی واسه خواهر سومیم با طل ...

من خودم بچه بودم برادرام برامون درد سر درست میکردن بزرگتر که شدم گفتم خدایا به من پسر نده اما مادرشوهرم ویه سری خانواده خودم باعث شدن من تو حاملگیم گریه کنم  واقعا شرمسارم

خدارو شکر ان شاالله خوشبختی و موفقیتشونو شاهد باشی🤲❤ خدا برات حفظشون کنه.

فدات عزیزم😘

و منی ک عاشق دخترم 😍

خدا بهتون ببخشه🤩

من و شوهرم رژیم سفت سخت پسر داشتیم. روزی که رفتم سونو گفت دختره باهم تا خونه گریه کردیم خانواده شوهرمم بهم بی محلی کردن نیومدن همش پیش دوقلو های پسر خواهر شوهرم بودن. کل بارداری گریه کردم فشار بارداری گرفتم خاک تو سرم الان که دخترم پنجاه روزه بدنیا اومده نمیتونم گریشو ببینم جونش به جون منو شوهرم بسته هست خداروشکر بابت دخترم...

من و شوهرم رژیم سفت سخت پسر داشتیم. روزی که رفتم سونو گفت دختره باهم تا خونه گریه کردیم خانواده شوهر ...

کاملا درکت میکنم خداوند دخترتون رو حفظ کنه ❤

خدایا میشه منم تایپیک بزنم دوقلو دختر حامله م خدایا یه فرشته ها حالا دیگه بذار تو دلم منو حسرت بدل نکن😭😭😭😭

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان ب تو سپردم 😪برا ظهورش صلوات