mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 عنوان کسی تو مدرسه نمونه درس خونده؟؟ 116 بازدید | 24 پست بیاین ببینم کسی هس سوالمو بپرسم یا ن ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐 1402/02/25 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 بله الان دختر خاله م میخواد شرکت کنه تو آزمون شما چه رشته ای بودین؟میخواست ببینه ک کلا آزمون سخته و قبولیش چطوره میگ که فقط در حد کتاب خونده درسارو ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
چشم___عسلی عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 10210 بله هم راهنمایی هم دبیرستان من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️
آیلین؟؟ عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 147 من ۲۰ سال پیش بودم اون موقع کتابا کافی بودن خوبیم اینه که آزمون بعداز امتحانای آخر ساله
2000darya عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 163 الان دختر خاله م میخواد شرکت کنه تو آزمون شما چه رشته ای بودین؟ میخواست ببینه ک کلا آزمون سخ ... بله منم نمونه بودمازمونش سخت نیست
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 بله هم راهنمایی هم دبیرستان سوالمو پرسیدم میشه جواب بدین ممنون ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
چشم___عسلی عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 10210 الان دختر خاله م میخواد شرکت کنه تو آزمون شما چه رشته ای بودین؟ میخواست ببینه ک کلا آزمون سخ ... ببین اگه کتاب رو مو به مو خونده باشه از پیش بر میاد بستگی به رشته اش هم داره رشته تجربی رقابت سخت تره بعد انسانی بعد ریاضی درسای اختصاصی رشته ای که میخواد رو خوب بزنه قبوله و شک داشت اصلا نزنه من هر سه تا رشته میتونستم برم انسانی دوست داشتم من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 بله منم نمونه بودم ازمونش سخت نیست کتابی به جز کتاب های درسی خوندین ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
fafat عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 1769 الان دختر خاله م میخواد شرکت کنه تو آزمون شما چه رشته ای بودین؟ میخواست ببینه ک کلا آزمون سخ ... ازمونش استانیه و هر استان ازمون مختص به خودش رو داره، بعضی استانا ازمونشون آسونه و بعضیا سختقبولی هم بستگی به رقبا داره، شهرای بزرگ معمولا قبولی سخت تره چون رقیب درس خون زیاد هست ولی شهرای کوچیک قبولی راحت تره میبینم آن شکفتن شادی را...
2000darya عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 163 بله منم نمونه بودم ازمونش سخت نیست اگه معدلش ۲۰ باشه یعنی همه درسارو مسلطهاحتمال زیاد قبول میشهمن معدلم ۲۰ بود دیگه کتاب اضافه ای نخوندم فقط همون کتابای مدرسه مو برای امتحانا خوندم بعدشم ازمون دادم قبول شدمکارخاصی و برنامه ریزی خاصی برای این ازمون نداشتمبرام راحت بود در کل
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 ببین اگه کتاب رو مو به مو خونده باشه از پیش بر میاد بستگی به رشته اش هم داره رشته تجربی رقابت ... اونم انسانیه نگرانیش اینه که اگ سوال خارج از کتاب باشه شاید نتونه بیاره ولی کتاب رو خیلییی خوب سعی میکنه بخونه ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
یاسینمین عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 25141 ببین اگه کتاب رو مو به مو خونده باشه از پیش بر میاد بستگی به رشته اش هم داره رشته تجربی رقابت ... یعنی رباضی از انسانی هم راحت تره،؟؟ خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
mmmmmmmeeeee مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 16831 اگه معدلش ۲۰ باشه یعنی همه درسارو مسلطه احتمال زیاد قبول میشه من معدلم ۲۰ بود دیگه کتاب اضافه ای ن ... یادتون نمیاد درصد هاتون چطور بود ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
چشم___عسلی عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 10210 اونم انسانیه نگرانیش اینه که اگ سوال خارج از کتاب باشه شاید نتونه بیاره ولی کتاب رو خی ... خارج از کتاب نیست همه سوالا قابل جواب دادنه دوره ما ریاضیش فقط خیلی سخت بود راحت میتونه از دینی و زبان نمره بیاره من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️