2777
2789
بله

الان دختر خاله م میخواد شرکت کنه تو آزمون 

شما چه رشته ای بودین؟

میخواست ببینه ک کلا آزمون سخته و قبولیش چطوره 

میگ که فقط در حد کتاب خونده درسارو

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دختر خاله م میخواد شرکت کنه تو آزمون  شما چه رشته ای بودین؟ میخواست ببینه ک کلا آزمون سخ ...

ببین اگه کتاب رو مو به مو خونده باشه از پیش بر میاد بستگی به رشته اش هم داره 

رشته تجربی رقابت سخت تره بعد انسانی بعد ریاضی 

درسای اختصاصی رشته ای که میخواد رو خوب بزنه قبوله 

و شک داشت اصلا نزنه 

من هر سه تا رشته میتونستم برم انسانی دوست داشتم 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 
الان دختر خاله م میخواد شرکت کنه تو آزمون  شما چه رشته ای بودین؟ میخواست ببینه ک کلا آزمون سخ ...

ازمونش استانیه و هر استان ازمون مختص به خودش رو داره، بعضی استانا ازمونشون آسونه و بعضیا سخت

قبولی هم بستگی به رقبا داره، شهرای بزرگ معمولا قبولی سخت تره چون رقیب درس خون زیاد هست ولی شهرای کوچیک قبولی راحت تره

می‌بینم آن شکفتن شادی را...
بله منم نمونه بودم ازمونش سخت نیست

اگه معدلش ۲۰ باشه یعنی همه درسارو مسلطه

احتمال زیاد قبول میشه

من معدلم ۲۰ بود دیگه کتاب اضافه ای نخوندم فقط همون کتابای مدرسه مو برای امتحانا خوندم بعدشم ازمون دادم قبول شدم

کارخاصی و برنامه ریزی خاصی برای این ازمون نداشتم

برام راحت بود در کل

ببین اگه کتاب رو مو به مو خونده باشه از پیش بر میاد بستگی به رشته اش هم داره  رشته تجربی رقابت ...

اونم انسانیه 

نگرانیش اینه که اگ سوال خارج از کتاب باشه شاید نتونه بیاره 

ولی کتاب رو خیلییی خوب سعی میکنه بخونه

اگه معدلش ۲۰ باشه یعنی همه درسارو مسلطه احتمال زیاد قبول میشه من معدلم ۲۰ بود دیگه کتاب اضافه ای ن ...

یادتون نمیاد درصد هاتون چطور بود 

اونم انسانیه  نگرانیش اینه که اگ سوال خارج از کتاب باشه شاید نتونه بیاره  ولی کتاب رو خی ...

خارج از کتاب نیست همه سوالا قابل جواب دادنه 

دوره ما ریاضیش فقط خیلی سخت بود 

راحت می‌تونه از دینی و زبان نمره بیاره 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️