2777
2789
عنوان

یه حس ششم شب بیدار بیاد لطفا.....😅😅😅😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 113 پست
ولی دیگه اون ادم برام مهم نیست  به نظرتون حرفایی که زد راست بود یا دروغ گفته و شرایط مالیش واق ...

شرایطش خوب نبودع

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما باهم بحث دارید رابطتتون سرد شده

سلام من سه ماه باردارم. بچه سالم بدنیا میاد. جنسیتش چیه. سزارین میشم یا طبیعی.   ممنونم که جواب میدین

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
دقیق همین حرکته ک ازچش خدتونو میندازید علاقم کم کم ازبین میرع وقتی به طرف مقابل  و حرفاش اهمیت ...

نمیدونم چیکار کنم

اخه من واقعا قصدم ازدواحه 

ولی خب بهترین راه رسیدن بهش درس خوندنه که اگه باشه باهم گرم نیگیریم و وقتم تلف میشه وکنکورم تباه

اگه هم مثل الان سرد باشه فکرم هزار راه میره وباز تمرکز ندارم

نمیدونم چیکار کنم اخه من واقعا قصدم ازدواحه  ولی خب بهترین راه رسیدن بهش درس خوندنه که اگه با ...

شماتووضعیت دقیقا رل من ک نامزدم هست الان

اونم دقیقا تووضعیت شما بود ماهم دوست بودیم چندسالی اون درس مخوند براهمین  میگفت باید قبول شم تابیام که شد اومد الانم که الانه ب بعضی از حرفایی ک میزنم مگم نکن خشم نمیاد میکنه 

همین باعث ازچش افتادن میشع 

اگ میخوای اوکی شه باهات به  چیزای کوچیک خوشحالش کن  باحرفات    بخندونش  و‌‌‌.....

ا

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚
شرایطش خوب نبودع

میشه جواب منم بدین؟

یعنی حرفامو باور نکرده؟حرفای خودش راست بود؟

واسه شغل و زمان شغلم و زمان ازدواجم و نسبت فامیلی یا غریبگی ازدواجم چه حسی دارین؟

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون
سلام من سه ماه باردارم. بچه سالم بدنیا میاد. جنسیتش چیه. سزارین میشم یا طبیعی.   ممنونم که ...

پسره   ولی بقیشو دیگ  من نمتونم بگم 

من بیشتر حرفایی ک میزنم راست درمیاد دقیقا عید بود گفتم به نامزدم نشون بیاریددحسم مگه  اردیبهشت ...

من کی باردار میشم چند تا بچه میارم جنسیت 

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
پسره   ولی بقیشو دیگ  من نمتونم بگم

میشه بگی صغری سرطان گرفت.خیلی زجر کشید. الان یه سالی میشه ک تقریبا خوب شده. باز مریضیش برمیگرده یا نه. عمرش کمه؟.       یه آشنای خیلی دور هست ولی برام مهمه میخام بدونم

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
شماتووضعیت دقیقا رل من ک نامزدم هست الان اونم دقیقا تووضعیت شما بود ماهم دوست بودیم چندسالی اون ...

خیلی چیزا بود که وابین حرفاش حتی میفهمیدم که دوست نداره ومن انجام نمیدادم

ولی تو این یه مورد کوتاهی کردم

میدونی وقتی ان بودیم خب همزمان چت میکردیم ولب تا اف میسد بعضی موقه ها خیلی پیام میگذاشتم یادمه دوسه بار رمان شد خدایی😂😂😁😁

شماتووضعیت دقیقا رل من ک نامزدم هست الان اونم دقیقا تووضعیت شما بود ماهم دوست بودیم چندسالی اون ...

یه چیز دیگم که هست دختره برا درس افسرده شده وکلا تو مجازی کم میاد حتی یه گروه بازی بود خیلی ان میشد ولی بعد دوماه سرد شدنش با من از اون گروه هم ضده شد

چند باری هم منعش کردم که نیاد مجازی و درس بخونه که اینم بد بود

من نباید منعش میکردم‌چون تنها سر گرمیش بازی بود 

اخه نه بیرون میره 

نه هم سن اطرافش هست ونه به فیلم علاقه داره