2777
2789
عنوان

یه حس ششم شب بیدار بیاد لطفا.....😅😅😅😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 113 پست
یه چیز دیگم که هست دختره برا درس افسرده شده وکلا تو مجازی کم میاد حتی یه گروه بازی بود خیلی ان میشد ...

چن سالتونه ک هردو درس میخونید 

بیخیال بابا سخت نگیر

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چن سالتونه ک هردو درس میخونید  بیخیال بابا سخت نگیر

میشه جواب منم بدین؟

یعنی حرفامو باور نکرده؟حرفای خودش راست بود؟

واسه شغل و زمان شغلم و زمان ازدواجم و نسبت فامیلی یا غریبگی ازدواجم چه حسی دارین؟

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون
چن سالتونه ک هردو درس میخونید  بیخیال بابا سخت نگیر

اون ۱۹ من ۲۰

من قبلا میرفتم کارمیکردم‌ ولی تو بازی باهاش اشنا شدم و شروع کردم به درس خوندن  

چون پسر با جنمی بودم وهم‌هدفش شدم ازم خوشش اومد

میشه جواب منم بدین؟ یعنی حرفامو باور نکرده؟حرفای خودش راست بود؟ واسه شغل و زمان شغلم و زمان ازدواج ...

درست متوجه صحبتت نمیشم

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚
اون ۱۹ من ۲۰ من قبلا میرفتم کارمیکردم‌ ولی تو بازی باهاش اشنا شدم و شروع کردم به درس خوندن   ...

خب محیط درس کنکور ضده ام کرده اونو افسرده شده  

گفتم خوشحالش چندان کارر سختی نیس

درست متوجه صحبتت نمیشم

گفتین ذهنیت بد شده یعنی اینکه حرفامو باور نکرده؟

حستون درمورد ازدواجم که غریبست یا فامیله؟زمانش؟و شغلم چی میشه کی سرکار میرم

صلوات واسه خوشبختی و عاقبت بخیری عزیزانمون
گفتین ذهنیت بد شده یعنی اینکه حرفامو باور نکرده؟ حستون درمورد ازدواجم که غریبست یا فامیله؟زمانش؟و ش ...

باور نکرده 

ن دور ن فامیل زمانشو دیگ نمدونم

خب محیط درس کنکور ضده ام کرده اونو افسرده شده   گفتم خوشحالش چندان کارر سختی نیس

دپرسیش عمیقه

واینکه شاید سحر هم شده چون رفته پیش فالگیر 

خیلی میخوام کمکش کنم ولی حرفام دیگه انچنان روش تاثیر نداره وطوری شدا که هرچی باهاش کمتر چت کنم سنگیت ترم

وگرنه ارزومه باهاش در ارتباط باشم

دپرسیش عمیقه واینکه شاید سحر هم شده چون رفته پیش فالگیر  خیلی میخوام کمکش کنم ولی حرفام دیگه ...

چرا انق مغروری سنگین تری چی

اون اگ سردم بود کنارش باش حتما تووضعیت خوبی نیس